O ''μίστερ - γκολ'' και η Φιλαδέλφεια

09:27 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Ολλανδό Τάιτ γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η ΩΡΑ: "Ο Τζακ Τάιπ της Φόλενταμ με τα 27 γκολ σε 31 ματς τη σεζόν που τελείωσε είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης. "Έχω ενημερωθεί και για το πλάνο που υπάρχει και για το πρότζεκ και με ενδιαφέρει πολύ να παίξω στην ΑΕΚ", τόνιζε χθες ο Ολλανδός φορ".

SPORTDAY

Πρώτο θέμα τον Τάιπ έχει η εφημερίδα σήμερα, χαρακτηρίζοντας τον Ολλανδό

αρχισκόρερ "κανόνι": "Προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο επιθετικό της Φόλενταμ που... βαρέθηκε να πανηγυρίζει στη Β' Ολλανδίας με τα 27 γκολ που πέτυχε. "Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ", δηλώσει στην SD ο φορ που έχει... τρελάνει τη στατιστική με ένα γκολ ανά δύο ματς στην καριέρα του".

LIVE SPORT

"Killer" χαρακτηρίζει με τη σειρά της η LS τον Τάιπ, γράφοντας επιπλέον: "Στο στόχαστρο ο Ολλανδό γκολτζής Τζακ Τάιπ. "Ξέρω για την ΑΕΚ", λέει ο 30χρονος φορ.

GOAL

Αφιέρωμα στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας υπάρχει σήμερα στην εφημερίδα: "Μία πόλη... αναγεννιέται", γράφει το GOAL και τονίζοντας: "To GOAL βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια έπιασε τον παλμό των κατοίκων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και έμαθε τα μυστικά που θα απογειώσουν την περιοχή. Πληθαίνουν οι άδειες, ανοίγουν νέα καταστήματα με στόχο να "υποδεχθούν" το γήπεδο. Αύξηση αντικειμενικών αξιών".

Keywords
Τυχαία Θέματα