Preview 24ης αγωνιστικής

00:12 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS1

Το τελευταίο της... χαρτί για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα παίζει η Κέρκυρα που υποδέχεται (17:15) τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για τον «τελικό».
Από την άλλη, και ο Πλατανιάς θέλει να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχόμενα ματς και θέλει να ρίξει το βάρος του στο Πρωτάθλημα και την παραμονή του.Ο Άγγελος

Αναστασιάδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αγκιλέρα και Ποτουρίδη, ενώ αποκλείστηκαν από την αποστολή ο Ναζλίδης λόγω θλάσης και ο Τζανής λόγω ίωσης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Βενέτης, Πετρούσης, Λεόν, Έντερ, Μπουκουβάλας, Γιάντσης, Ηλιάδης, Κρητικός, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Σταμογιάννος, Γκέσιος, Αθανασίου, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Τσουμάνης, Αρμένης.

Πλατανιάς: Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Στόλερ, Τέτε και Τσιντί.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS2

Ο Πανθρακικός θέλει τη νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους Αντώνη Λαδάκη και Γιάννη Χρήστου που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Κουτσόπουλος.
Από την άλλη, ο Άτρόμητος στοχεύει στο «διπλό» για να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους περισσότερους. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος είναι τραυματίας και προορίζει τον Ναπολεόνι για αντικαταστάτη του στο βασικό σχήμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός:Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Ντιόγκο, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας, Χρήστου και Μακρυδημήτρης.

Ατρόμητος:Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Φάμπιο, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος και Ναπολεόνι.

Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Ο ΟΦΗ θέλει μια καλή παρουσία για να πάρει κάτι καλό μέσα στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη τέθηκε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.Ο επιθετικός του ΟΦΗ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μονιάκης που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο τιμωρημένος Παπάζογλου, αλλά και οι Χαριτωνίδης, Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς, Γιαγκιόζης, Συνάνης, Κολιακουδάκης και Ροβίθης.
Ενώ, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη επί του Άρην την περασμένη αγωνιστική. Πρόβλημα προέκυψε με τους Φρανσουά Μοδέστο και Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε, για να κάνει θεραπεία, ενώ ο δεύτερος, λίγο πριν τις στημένες φάσεις, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Κυζερίδης, Κανούλας, Ζορμπάς, Καπουράνης, Νύκταρης και Κουρδάκης.

ΟΣΦΠ:Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα