Preview 7ης αγωνιστικής

00:52 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS2

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη με μοναδικό στόχο να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Οι ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και περιμένουν τον εντός έδρας αγώνα.
Από την πλευρά της η Ξάνθη

δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γκλέισον και Μπέρτο, όπως και τον τιμωρημένο Δήμο Μπαξεβανίδη, ενώ ο Λάζαρος Γκατσολάρι θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων, ωστόσο επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακος: Κάρολ, Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Ξάνθη: Βιβιανί, Λοντίγκιν, Καζούμπα, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Ντάνι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Πλατέλλας, Τορομανίδης, Τριάδης, Φλίσκας, Αλτιπαρμακόφσκι, Κούτεβ, Μαρίν, Μαρκόφσκι, Νάκα και Ράνος.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NS3

Ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του στα Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική επιθυμεί να συνεχίσει με νίκη και γι αυτό θα προσπαθήσει να δείξει θετικά στοιχεία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα κι έτσι έχει μεγάλη αισιοδοξία για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Η Κέρκυρα από την πλευρά της ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά από την αποστολή θα απουσιάζει ο Δημήτρης Γιάντσης. Ο επιθετικός της ομάδας των Φαιάκων ταλαιπωρείται από θλάση, με αποτέλεσμα να μην είναι ετοιμοπόλεμος, ωστόσο στη διάθεση του Άκη Μάντζιου θα βρίσκεται ο Ανέστης Αγρίτης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Ρόκας, Σάμαρης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης, Διαμαντάκος.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Έντερ, Βενέτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Γκούμας, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Λεόν, Αγρίτης, Τσοκάνης και Διαμαντόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα