Πρώην παλαιστής κάνει κεφαλοκλίδωμα σε επιβάτη τρένου! (VIDEO)

00:32 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σον Ντάιβαρι υπήρξε επαγγελματίας παλαιστής στο WWE και το TNA, αλλά πλέον έχει αποσυρθεί. Ωστόσο, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του όταν προέκυψε ανάγκη!

Ο Ντάιβαρι βρισκόταν σε ένα τρένο στη Μινεσότα πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο της πόλης, όταν ένας άντρας, ο Λέβιν Μπλερ, εμφανώς μεθυσμένος επιτέθηκε σε επιβάτη που του ζήτησε να μετακινηθεί για να μπορέσει να βάλει το ποδήλατο του μέσα στο βαγόνι, στην θέση που προβλέπεται για ποδήλατα.

Παρόλο που οι υπόλοιποι επιβάτες

του ζήτησαν να ηρεμήσει, εκείνος επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει. Ο Ντάιβαρι έως τότε καθόταν σιωπηλός παρακολουθώντας τη σκηνή, όμως αποφάσισε να δράσει.

Τον πλησίασε και μια λαβή από τις καλύτερες του WWE και ακινητοποίησε μέχρι την επόμενη στάση του τρένου. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός ακόμα άνδρα, τον έβγαλαν από τον συρμό.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σταθμό νόμισαν ότι ο Μπλερ ήταν το θύμα και τον άφησαν να φύγει. Όταν όμως έμαθαν την αλήθεια ζήτησαν από τους επιβάτες να υποβάλουν μηνύσεις για να τον συλλάβουν. Κανένας όμως δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα