Άφησε 12,5 εκατ. στη γειτόνισσα επειδή της πήγαινε γάλα!

23:22 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπέατρις Γκρέι από την Αυστραλία βρέθηκε ξαφνικά με περιουσία 12,5 εκατ. δολαρίων επειδή πήγαινε γάλα και ψωμί σε μια ηλικιωμένη γυναίκα!

Τα τελευταία χρόνια, η Μπεατρίς ήταν γειτόνισσα με την Μπέτι Χάρις, στο Point Piper του Σινδεϊ και επειδή η τελευταία ήταν αρκετά ηλικιωμένη της πήγαινε γάλα και ψωμί, ενώ της έβγαζε τα σκουπίδια έξω και αν χρειαζόταν άλλαζε τις λάμπες που καίγονταν!

Τελικά, το 2009 η Χάρις πέθανε σε ηλικία 95 ετών και όπως αποκαλύφθηκε με το άνοιγμα της διαθήκης άφησε όλη την ακίνητη περιουσία της στην

ευγενική γειτόνισσα και το σύζυγό της. Η περιουσία της εκτιμάται ότι φτανει τα 12,5 εκατ. δολάρια!

Ωστόσο, την διαθήκη έχει προσβάλει τώρα η ανιψιά της ηλικιωμένης, η οποία θεωρεί ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος μιας και η Χάρις δεν είχε παιδιά. Όπως υποστηρίζει η ανιψιά,Κάραλι Χαρτ, η διαθήκη της θείας της υπογράφηκε ενώ αυτή δεν είχε σώας τας φρένας της.

Στην προηγούμενη διαθήκη της που είχε υπογραφεί το 1996, η Χάρις τα άφηνε όλα στην ανιψιά της. Όμως στη συνέχεια έμαθε ότι ανιψιά της είχε σκοπό να την κλείσει σε οίκο ευγηρίας και να ορίσει νομικό εκπρόσωπο για να ελέγχει την περιουσία της. Μάλιστα είχε αναφέρει στο προσωπικό του νοσοκομείου το 2005 ότι έχει να μιλήσει με την ανιψιά της 13 χρόνια!

Η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια με τους μάρτυρες να καταθέτουν υπέρ της καλής γειτόνισσας και τα δεδομένα να αποδεικνύουν την απομάκρυνση θείας και ανιψιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα