Αυτές θέλει ο Παπασταθόπουλος

09:16 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο Κίεβο θα πραγματοποιηθεί απόψε η κλήρωση για την συγκρότηση των ομίλων της τελικής φάσης του EURO 2012 με την Εθνική Ελλάδος να βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποκαλύπτει πως θα προτιμούσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κληρωθεί με Ουκρανία, Ρωσία ενώ από το τέταρτο γκρουπ, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ προτιμά όλες εκτός της Γαλλίας.

Αναλυτικά μέρος των όσων δήλωσε ο Παπασταθόπουλος στην εφημερίδα "Sportday"
- Η πρώτη ερώτηση αφορά τον επιθυμητό τόπο. Προτιμάς να κληρωθούμε και να παίξουμε στην Πολωνία ή την Ουκρανία;
"Νομίζω ότι από πλευράς κλιματικών συνθηκών δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Από εκεί και πέρα η Πολωνία, από ό,τι έχουμε πληροφορηθεί, είναι ελαφρώς πιο προηγμένη χώρα, συνεπώς οι συνθήκες εκεί μπορεί να είναι καλύτερες. Αλλά όταν μιλάμε για μια τέτοια διοργάνωση, νομίζω ότι και στην Ουκρανία οι εγκαταστάσεις θα είναι πανέτοιμες".
- Τους Ουκρανούς την τελευταία φορά τους νικήσαμε μέσα στο σπίτι τους, στο Ντόνετσκ...
"Πράγματι, θεωρώ πως θα είναι προσιτός αντίπαλος αν κληρωθούμε μαζί τους".
- Από το δεύτερο γκρουπ ποιους θα θεωρούσες προτιμότερους;
"Θα ήθελα να αποφύγουμε σίγουρα την Γερμανία και επίσης καλό θα είναι να μην μας πέσει ούτε η Αγγλία. Ίσως να είναι καλύτερα να πέσουμε με την Ρωσία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για μια καλή ομάδα. Σε ό,τι αφορά την Ιταλία, πάντα είναι ισχυρή, αλλά δεν βρίσκεται στο επίπεδο του παρελθόντος και, γιατί όχι;, νομίζω ότι μπορούμε να την κοντράρουμε".
- Από το τέταρτο γκρουπ τι προτιμάς;
"Σαφέστατα να αποφύγουμε τους Γάλλους. Από εκεί και πέρα όποια ομάδα και να μας τύχει νομίζω πως θα είναι βατή".

Keywords
Τυχαία Θέματα