«Αυτοκτόνησε» ο Εργοτέλης

21:07 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΤΙΤΣΟΣ

Το ματς:

Δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι ο Εργοτέλης θέλοντας να καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή. Η πρώτη καλή στιγμή για την κρητική ομάδα ήρθε μόλις στο 14', όταν ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Δαύκο να

απομακρύνει σωτήρια την μπάλα. Η πίεση καρποφόρησε εννιά λεπτά αργότερα, όταν ο Χαντί κρέμασε τον Δαύκο και έγραψε το 0-1.Η Δόξα η οποία είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, ευτύχησε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 40' με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Σοϊλέδη. Ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα επόμενα λεπτά και οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια

Το γκολ της Δόξας φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, καθώς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πετύχει το δεύτερο γκολ που έψαχνε. Ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 2-1 και την παραμονή με τον Χαντί να βγαίνει φάτσα με τον Δαύκο, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας έπεσε σωστά και έδιωξε τη μπάλα. Η μεγαλύτερη στιγμή στο παιχνίδι πάντως ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα κόντραρε σε ένα κεφάλι και πήγε στο δοκάρι! Με αυτή την ισοπαλία η κρητική ομάδα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η αδιάφορη Δόξα κατάφερε να μαζέψει ένα ακόμα βαθμό.


Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (Κυβελίδης 64'), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Σαρρής, Χαντί (Καρέλης 92'), Ολίσε (Μπέτο 46'), Τζούνιορ, Τζανακάκης, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης (Μπούντιμιρ 52').

Keywords
Τυχαία Θέματα