Αλέγκρι: Δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου

18:16 4/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μίλαν και Ίντερ αναγκάστηκαν να βγάλουν επίσημες ανακοινώσεις και να διαψεύσουν σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera σύμφωνα με το οποίο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα πάρει την θέση του Αντρέα Στραματσιόνι με τον Αλέγκρι να ξεκαθαρίζει πως για το μέλλον του θα μιλήσει μόνο στο τέλος της σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Αυτές είναι σοβαρές κατηγορίες και μου προκαλούν απογοήτευση, καθώς είμαι ένα ειλικρινές

άτομο που λέω πάντα πως αν συμβεί κάτι οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι οι εργοδότες μου. Δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά μόνο με τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι και τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Έχω συμβόλαιο με τη Μίλαν και είμαι συγκεντρωμένος με τους παίκτες και το σύλλογο στο να πετύχουμε έναν στόχο που φαινόταν σχεδόν αδύνατος λίγους μήνες πριν. Η πρόθεσή μου είναι να μείνω στη Μίλαν, τον πιο επιτυχημένο σύλλογο στον κόσμο. Ο κάθε προπονητής θα ήθελε να κάθεται σε αυτό τον πάγκο και εγώ είμαι ήδη εδώ, οπότε για ποιο λόγο να φύγω;".
Ο Αλέγκρι μίλησε και για τον στόχο της 3ης θέσης: "Η τρίτη θέση θα είναι κάτι σαν πρωτάθλημα με δεδομένο πως το ξεκίνησε η σεζόν μας. Η τέταρτη θέση δεν θα είναι επιτυχία, θα είναι όμως ένα πικρό αποτέλεσμα και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Αυτά τα παιδιά αξίζουν την τρίτη θέση μετά από εκείνες τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μετά το τέλος μίας εποχής για την ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό μέχρι να κριθούν τα πάντα και μαθηματικά. Θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε το Σαββατοκύριακο μπροστά από τη Φιορεντίνα στη βαθμολογία".

Keywords
Τυχαία Θέματα