Αλέγκρι: Ελπίζουμε σε στραβοπάτημα της Γιουβέντους

12:02 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από μερικές μέρες ο Αντόνιο Κόντε ήταν αυτός που ευελπιστούσε σε στραβοπάτημα της Μίλαν για να μπορέσει η Γιουβέντους να βρεθεί στην πρώτη θέση και τώρα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι αυτός που εύχεται κάτι ανάλογο προκειμένου η Μίλαν να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μίλαν αναφερόμενος στην Γιουβέντους τόνισε: "Ο Κόντε έχει κάνει καλή δουλειά. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος μαζί τους και ελπίζουμε

σε ένα στραβοπάτημα τους. Ας ελπίσουμε ότι μετά την Κιέβο θα κάνουμε ένα σερί νικών".
Για την έκβαση του πρωταθλήματος, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Ο Μουντάρι σκόραρε με την Γιουβέντους και στην συνέχεια το γκολ ακυρώθηκε και αυτό μπορεί να στοιχίσει. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με την Τζένοα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να αανέβουμε έστω και προσωρινά πρώτοι. Πάντως την Κυριακή θα ξέρουμε ποιος θα είναι πρώτος στην βαθμολογία".
Όσο για τον πρόεδρο της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και τον αντιπρόεδρο, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο Αλέγκρι τόνισε: "Ο πρόεδρος είναι πολύ ήρεμος και είναι κοντά στην ομάδα, όπως και ο Γκαλιάνι βρίσκεται κοντά μας πάντα και φαίνεται πως η διοίκηση μας στηρίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα