Αλέγκρι: Να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ

17:33 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Ροσονέρι θέλουν μόνο νίκη στην Τοσκάνη την Κυριακή, κόντρα σε μια ομάδα που υποβιβάστηκε, για να εξασφαλίσουν την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, την ίδια ώρα που οι φήμες οργιάζουν για απόλυση του Αλέγκρι καθώς ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να μην τον στηρίζει, σε αντίθεση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου, πάντως, ο προπονητής της Μίλαν δε θέλησε να μιλήσει για τον ίδιο και για το αν θα παραμείνει ή όχι, τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή

πρέπει να μιλάμε για τη Σιένα καθώς παίζεται η έξοδος στο Champions League και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να απασχολεί είναι το μέλλον του προπονητή. Αφού πρώτα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα δούμε τι θα γίνει».

Ο ίδιος, πάντως, ευχαρίστησε τη διοίκηση επειδή «με στήριξε και με κράτησε παρά το άσχημο ξεκίνημα ενώ θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες μου για τη δουλειά τους, όπως και τους οπαδούς μας επειδή μετέδωσαν ενθουσιασμό στην ομάδα παρά το κακό ξεκίνημα μας».

Αυτό το κακό ξεκίνημα στη σεζόν κρίνεται ως φυσιολογικό από τον Αλέγκρι με δεδομένες τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, για να τονίσει πως «στη συνέχεια τα πράγματα έφτιαξαν και τώρα θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς για να κλείσουμε ωραία μια σεζόν γεμάτη ικανοποιητικές στιγμές. Οπως και να έχει, όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, η φετινή σεζόν δεν είναι αποτυχημένη για τη Μίλαν. Το μυαλό μας, πάντως, πρέπει να είναι μόνο στη Σιένα γιατί θα παίξει χωρίς άγχος και είδαμε και την περασμένη εβδομάδα πόσα προβλήματα δημιούργησε στη Νάπολι. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά».

Τόσο ο Αλέγκρι, όσο και ο Βάλτερ Ματσάρι της Νάπολι, παίζουν δυνατά για τον πάγκο της Ρόμα, με τον δεύτερο να είναι στη λίστα και της Ιντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα