«Πρώτη φορά κάτι τόσο μεγάλο στη Λήμνο»

16:09 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η πρόεδρος της ομάδας, Λήμνος Sports Club, ‘Ελενα Σαμαρά, σύζυγος του αδικοχαμένου, Νίκου Σαμαρά, μίλησε στον απεσταλμένο του novaΣΠΟΡfm 94,6 Κώστα Χατζηδημητρίου για τους αγώνες της Β' Φάσης του 10ου ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών που φιλοξενούνται στο κλειστό της Μύρινας.

Μία συνδιοργάνωση του Δήμου Λήμνου,

της ΕΟΠΕ και του συλλόγου «Λήμνος Sports Club» με τη συμμετοχή των Λήμνου, Παγχιακού, Μέγα Αλέξανδρου Σύρου και Ροδίων Άθλησις που μάχονται για την άνοδο στην Α2 Ανδρών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε στο νησί μας μια τόσο σημαντική διοργάνωση, όμοια της οποίας δεν έχει αναλάβει ξανά η Λήμνος και ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε αυτό το event. Θέλαμε να συνδέσουμε το όνομα της Λήμνου με μία τόσο μεγάλη γιορτή του βόλεϊ που γίνεται για πρώτη φορά εδώ. Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες που βρίσκονται εδώ και προσφέρουν όμορφο θέαμα στον κόσμο και φυσικά όλους τους συνδιοργανωτές για την συμβολή τους».

- Ο Νίκος Σαμαράς το 2010 ίδρυσε αυτόν τον σύλλογο και από το πουθενά, εκεί που δεν υπήρχε βόλεϊ στο νησί, σήμερα γίνονται τόσα βήματα προόδου...
«Όταν μιλάμε για ανάπτυξη του βόλεϊ, τότε πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, μας αφορά όλους. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις όραμα στα παιδιά των ακαδημιών που αυτούς τους καιρούς ακούνε και μαθαίνουν μόνο άσχημα πράγματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 100 μέλη στην ακαδημία της Λήμνου και είναι πολύ σπουδαίο για εμάς να τους δίνουμε κίνητρο μέσω του αθλητισμού».

Έκτός από το τουρνουά ανόδου στην Α2, υπάρχουν κάποιες άλλες δραστηριότητες που ετοιμάζετε;
«Θα γίνουν κάποια φιλικά παιχνίδι, έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της Ορεστιάδας, που είναι η πόλη και η ομάδα που ‘γέννησε' τον Νίκο και θα αναμένεται να οριστικοποιηθούν κάποιες δραστηριότητες για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Επίσης, το καλοκαίρι θα οργανώσουμε και τουρνουά μπιτς βόλεϊ μεταξύ των ακριτικών νησιών, Λήμνου, Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου γιατί ο κόσμος δείχνει μεγάλη αγάπη και για το άθλημα της άμμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα