Μεγάλη επιτυχία στην Πτολεμαΐδα

16:09 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε η Σχολή Διαιτητών - Κριτών του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας με την ενεργή συμμετοχή της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας (με την γραφική ύλη που διέθεσε) που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας. Η σχολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης παίδων που πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονική στιγμή στην Πτολεμαΐδα. Τη σχολή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ένωσης Χειροσφαίρισης

Δυτικής Μακεδονίας κ. Βλαχόπουλος Παναγιώτης καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής Παίδων κ. Ιατρούδης Παναγιώτης.

Η έναρξη των εργασιών έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας κ. Βλαχόπουλο Παναγιώτη που ήταν αρωγός στην σχολή, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα σωματεία μέλη της Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ., για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση από όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης ευχαρίστησε το σωματείο Αρίωνα Πτολεμαΐδας, τον κ Χατζηγεωργίου Δημήτρη, τον Σ.Δ.Χ.ΔΥ.Μ. και όλους τους συμμετέχοντες στη σχολή που πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με τις δυο ημιτελικές φάσεις κορασίδων στην Καστοριά και παίδων στην Πτολεμαΐδα.
Καθηγητής - ομιλητής της σχολής ήταν ο κ Χατζηγεωργίου Δημήτριος ο οποίος μετά το πέρας της σχολής δήλωσε: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το υψηλό επίπεδο που υπήρχε σε σχέση με το άθλημα καθώς και μεγάλο ενδιαφέρον για το μάθημα. Υπήρχε μεγάλη συμμέτοχη από διαφορετικές πόλεις της περιοχής, Φλώρινα, Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και Καστοριά. Αναπτύχτηκαν οι κανονισμοί σύμφωνα με όλες τις νέες τροποποιήσεις. Τέλος από τη σχολή θα βγουν διαιτητές - κριτές που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας»
Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Χ.ΔΥ.Μ κ. Τζιαναμπέτης Νικόλαος δήλωσε: «Παρόλο που η σχολή οργανώθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από πλευράς συμμετοχών. Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας για τη βοήθεια που μας προσέφερε και όσους εργάστηκαν πυρετωδώς για την πραγματοποίηση της σχολής. Τέλος να ευχαριστήσω και τον αντιδήμαρχο Πτολεμαΐδας κ Ασπράγκαθο Ιωάννη για την παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου για την πραγματοποίηση της σχολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα