Αμφισβητούμενα στοιχεία για Ξενιάδη

08:56 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας του Βασίλη Ξενιάδη, στο σημείο που παρουσιάζεται το βιογραφικό και αναφέρονται και οι σπουδές του, τονίζεται πως ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους στον κόσμο που έχει διδακτορικό σε τραπεζικά και οικονομικά, ενώ αναφέρει πως έχει πάρει το PhD από το Hamilton

University, ένα πανεπιστήμιο που όμως δεν υπάρχει, αναγκάζοντάς τον να διορθώσει κάπως το βιογραφικό του και να τονίσει ο ίδιος πως έχει αποφοιτήσει από το έχει αποφοιτήσει από το State University of New York at Plattsburgh.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sportday» όλατα παραπάνω διαψεύδονται κατηγορηματικά. Η εφημερίδα τονίζει πως ήρθε σε επαφή με τον Κόλιν Ριντ, πρόεδρο του τμήματος οικονομικών σπουδών του συγκεκριμένου πανεπιστημίου προκειμένου να τον ρωτήσει αν υφίσταται PhD σε τραπεζικά και οικονομικά και αν ο ενδιαφερόμενος αγοραστής της Ένωσης φοίτησε στο SUNY Plattsburgh. Η απάντηση που πήρε ήταν: «Το πανεπιστήμιό μας δεν δίνει PhD. Δεν ξέρω αν έχει (σ.σ. ο Ξενιάδης) φοιτήσει ποτέ εδώ». Παράλληλα, η εφημερίδα απευθύνθηκε και στην υπεύθυνη του γραφείου registrar του πανεπιστημίου, Ντενίζ Φίλο, η οποία μέσω της γραμματέως της, Εϊπριλ Γκονιέα ενημέρωσε επισήμως πως «συγγνώμη, δεν έχουμε αρχείο που να δείχνει πως ο Βασίλειος Ξενιάδης φοίτησε σε αυτό το πανεπιστήμιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα