Ανάσα για Κέρκυρα, θηλιά για Πανιώνιο

19:10 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι.Δελφάκης

Στο βούρκο της Κέρκυρας η τοπική ομάδα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Πανιώνιο και να πάρει παράταση ζωής. Από την άλλη η ελεύθερη πτώση της ομάδας της Νέας Σμύρνης συνεχίζεται και με την εικόνα που παρουσιάζει

θέτει υποψηφιότητα για τη Β' Εθνική.

Οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με κοντινό σουτ του Κολοβού. Πέντε λεπτά μετά η Κέρκυρα άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αυλωνίτη και βγήκε μόνος του με τον Γιαννακόπουλο αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Ο Σάμαρης στο 27' με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης βρήκε δοκάρι με νέα εκτέλεση φάουλ. Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά με τον Κολοβό στο 31' να μη μπορεί από πλάγια να νικήσει στον Αναστασόπουλο και στο επόμενο λεπτό τον Γιάντση να βρίσκεται σε ιδανική θέση αλλά να μην μπορεί καν να πιάσει το σουτ. Στο 34' ο Κυβελίδης βρέθηκε και πάλι μόνος του με τον Γιαννακόπουλο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Γκέσιος μετά από σύγχυση στην περιοχή του Πανιωνίου έκανε το σουτ και ισοφάρισε.

Πρώτη φάση στην επανάληψη αυτή του 57ου λεπτό όταν μετά από ασυνεννοησία στην κερκυραϊκή άμυνα ο Γονδουλάκης βρήκε απέναντι από τον Αναστασόπουλο αλλά σούταρε άουτ. Ο Μενδρινός στο 72' έκανε ένα καλό σουτ με τον γκολκίπερ της Κέρκυρας να λέει όχι ο οποίος στο επόμενο λεπτό έδιωξε και το πλασέ του Ντούνη. Στο 78' ο Κυβελίδης βγήκε για τρίτη φορά μόνος του με τον Γιαννακόπουλο όμως και πάλι δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ, ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έδιωξε άσχημα και ο Γκέσιος από κοντά έκανε το 2-1 για την Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ.Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Σταμόγιαννος (74'Ηλιάδης), Λεόν, Έντερ, Αρμένης, Γιάντσης (87'Πετρούσης), Γκέσιος (89'Τσοκάνης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ.Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Κολοβός, Γουνδουλάκης (70'Μενδρικός), Ρόκας (61'Οκόγιε), Σάμαρης, Ντούνης, Κούρντι, Παντίδος, Τόσκας, Κοντοχρήστος (85'Μπεγκλετσής).

Keywords
Τυχαία Θέματα