Απόδραση με Λέντσε

19:20 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 24η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Τριτσώνης

Την εκπληκτική πορεία του συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Λάζλο Λέντσε επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Εντυπωσιακό το πρώτο μέρος στα Ιωάννινα. Ο ΠΑΣ απείλησε

μόλις στο 3ο λεπτό με φάουλ του Ντε Βινσέντι και έξι λεπτά μετά είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Κολοβέτσιου. ο Αστέρας απάντησε με διπλή ευκαιρία στο 15' όταν ο Κάφα, και Ράγιος δεν μπόρεσε να στείλουν την μπάλα στην εστία. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα της Τρίπολης σκόραρε με τον Λέντσε αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για επιθετικό φάουλ. Στο 19' όμως ο επιθετικός του Αστέρα σκόραρε και πάλι και αυτή τη φορά το τέρμα μέτρησε για να γίνει το 0-1. Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε άμεσα καθώς στο 24' ο Κοροβέσης με σουτ ισοφάρισε. Ο σκόρερ των γηπεδούχων βρέθηκε σε ιδανική θέση στο 26' αλλά σούταρε άουτ. Οκτώ λεπτά μετά ο Αστέρας είχε δοκάρι σε σουτ του Κάφα.

Μόλις στο 48' στην επανάληψη ο Αστέρας "χτύπησε" και πάλι με τον Λέντσε που πλάσαρε ιδανικά τον Μπαμπανιώτη. Ο Κολοβέτσιος στο 68' πλάσαρε, από καλή θέση άουτ, ενώ δέκα λεπτά μετά έπιασε την κεφαλιά με τον Τσαμπουρή να κόβει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Ο ΠΑΣ πίεσε στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Κεϊτά (69'Ντάσιος), Γεωργίου (87'Γιάκος), Κοροβέσης (58'Βίλα), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σ. Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα (8'Κάφα), Πιπίνης (76'Γιαλούσης), Σανκαρέ, Αλβάρες, Σέτι, Ναβάρο, Ράγιος (50'Ουσέρο), Ντε Μπλάσις, Λέντσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα