Αποφασισμένος ο Τίγρης, τα… κλειδιά ο Πόλυς

08:29 25/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πλην της επικοινωνίας του Ντέμη Νικολαϊδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η εφημερίδα ασχολείται στο πρωτοσέλιδό της και με την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ από την ΕΠΟ. «Πρόθεση του Τριτσώνη ήταν να υποβιβάσει την ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της Ώρας, η οποία τονίζει: «Η ΑΕΚ κατέθεσε χθες την έφεση και περιμένει σήμερα το πρωί την οριστική απόφαση. Ίσια

υπερασπιστική γραμμή, με προσθήκη την αποκάλυψη της «Δίκης» για το τηλεφώνημα του Μπριάκου στον Τριτσώνη και απαίτηση να γίνουν τα υπόλοιπα 11 λεπτά του αγώνα με τον Πανθρακικό».

SPORTDAY

Με τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Πόλυς Χατζηιωάννου στις εξελίξεις ασχολείται η εφημερίδα. Ο κεντρικός της τίτλος είναι: «Κρατάει τα κλειδιά» και τονίζεται πως: «Αν ο Πόλυς Χατζηιωάννου πει το «ναι», ο Τίγρης βάζει μπροστά το σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ». Η Sportday προσθέτει ότι: «Οι εκπρόσωποι της Original κλείνουν ραντεβού μαζί του για να τον πείσουν να συμμετάσχει. Η τελευταία δήλωσή του ότι δεν ασχολείται ξανά και τα περιθώρια που υπάρχουν να την πάρει πίσω».

LIVE SPORT

«Ετοιμάζεται για ντου», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Πιο αποφασισμένος από ποτέ ο Μελισσανίδης, μιλούσε χθες όλη μέρα για την ΑΕΚ». «Ποιες κινήσεις κάνει και ποια είναι η επόμενη μέρα που έχει στο μυαλό του».

GOAL NEWS

Για... «ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, κάνει λόγω στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, η οποία αναφέρει: «Ο Μελισσανίδης έδωσε την προοπτική του γηπέδου, αλλά από την άλλη συνεχίζονται οι προσπάθειες από πρώην προέδρους να παραμείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα