Αρνητικός ο Βελλής για Ριζούπολη

23:51 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αρνητικός παρουσιάστηκε ο Σταμάτης Βελλής στην προοπτική παραχώρησης της Ριζούπλης στην ΑΕΚ. Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της επιθυμίας του Δημήτρη Μελισσανίδη για μετακόμιση της Ένωσης στο γήπεδο του Απόλλωνα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Β' Εθνικής προχώρησε σε γραπτή δήλωση, στην οποία τόνισε τα εξής: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, διότι μου φαίνεται ότι παρότι έχω απαντήσει σε αυτό το ερώτημα με κατά τη γνώμη μου καλά Ελληνικά σε όλες τις συνεντεύξεις που έδωσα ως τώρα, δεν έχω γίνει αντιληπτός.

Για όσο καιρό αντέχω οικονομικά και είμαι στο τιμόνι του Απόλλωνα δεν επιθυμώ να έχουμε "συγκάτοικο" στο "σπίτι" μας, όποιος και αν είναι αυτός και με όποιο τίμημα. Δεν έχω απολύτως τίποτα με την ΑΕΚ που σαν ομάδα την συμπαθώ πολύ. Την ίδια απάντηση θα έδινα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και το απέδειξα στο κοντινό παρελθόν σε αντίστοιχο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επίσης να ξανά πω ότι δεν είναι θέμα τιμήματος.
Αν υφίστατο θέμα επιβίωσης της ομάδας μας, πιθανόν η απάντηση μου να ήταν διαφορετική. Νομίζω ότι με αυτή τη στάση εκφράζω και την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών μας, αν και η θέση μου θα ήταν η ίδια ακόμα και αν δεν συνέβαινε αυτό. Ελπίζω να ήμουν σαφής».
Πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ποντάρει πολλά στις καλές σχέσεις που διατηρεί ο Πέτρος Παππάς με τον Βελλή, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στο να αλλάξει η στάση του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα. Επίσης, μπορεί στο μυαλό του Τίγρη η Ριζούπολη να αποτελεί την ιδανική λύση για την ΑΕΚ, ωστόσο εξετάζει και εναλλακτικές...

Keywords
Τυχαία Θέματα