Το παλεύει ακόμα η Μαρσέιγ

23:08 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1'- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Λοριάν- Μαρσέιγ: 0-1
(Βαλμπουενά 25')

Ο Μανταντά κατέβασε ξανά ρολά, κράτησε το μηδέν για 7ο σερί παιχνίδι και με γκολ του Βαλμπουένα η Μαρσέιγ επιβλήθηκε 1-0 της Λοριάν και κρατάει την 2η θέση.

Ήταν από τα πιο σημαντικά τεστ για την Μαρσέιγ μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς η Λοριάν φέτος είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Οι παίκτες του Μποπ, όμως, με τον Μανταντά να κατεβάζει

ξανά ρολά και να κρατάει το μηδέν για 7ο σερί παιχνίδι, έφυγαν με νίκη 1-0, η 12η με αυτό το σκορ φέτος, από το «Μουστουάρ» και παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την 2η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Μασσαλούς να χάνουν την πρώτη ευκαιρία στο 8', όταν ο Οντάρ έβγαλε δύσκολα το φάουλ του Βαλμπουένα, ήταν καλύτεροι και στο 25' πήραν το προβάδισμα, όταν αρχικά ο Οντάρ νίκησε τον Αγιού στο τετ α τετ, όμως ο Βαλμπουένα πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε ο 0-1. Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να πιέζουν για την ισοφάριση, μόνο και μόνο για να βρουν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μανταντά. Ο Μέντες έσωσε πάνω στη γραμμή τους Μασσαλούς, ενώ το γκολ του Ζουφρ στο 28' ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Μπαρτελμέ αρχικά ανάγκασε τον Μανταντά σε εκπληκτική απόκρουση στο 72', ενώ στο 74' είδε το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος και τους Οντάρ και Τζόρνταν Αγιού να αποβάλλονται στις καθυστερήσεις.

Αζαξιό- Μονπελιέ: 2-1
(Ντελόρ 82', Ολίεχ 90+2'- Μονιέ 55')

Νικη παραμονής πέτυχε η Αζαξιό που επικράτησε με 2-1 της Μονπελιέ.
Η Αζαξιό έχασε τον Ντιαβαρά στο 46ο λεπτό με κόκκινη κάρτα και δέχτηκε το γκολ στο 55' από τον Μονιέ. Ωστόσο στο 81' ο Ελ Καουταρί έκανε πέναλτι κι αποβλήθηκε με τον Ντελόρ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα. Τη μεγάλη νίκη στην Αζαξιό έδωσε ο Ολίεχ με γκολ στις καθυστερήσεις.

Μπορντό- Ρεμς: 0-0

Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Μπορντό και Ρεμς και βολεύτηκαν και οι δύο.

Μπαστιά-Τουλούζ: 0-0

Στο 0-0 κόλλησαν Μπαστιά και Τουλούζ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Μπρεστ- Ρεν: 0-2
(Ντουκουρέ 28', Μοντανό 38')

Ταφόπλακα στην Μπρεστ έβαλε η Ρεν που την κέρδισε με 2-0.
Η Ρεν έκανε το 1-0 στο 28' με τον Ντουκουρέ και 10λεπτά μετά ο Μοντανό διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Βαλενσιέν- Νανσί: 0-0

Στο 0-0 έμειναν Βαλενσιέν και Νανσί και μοιραστήκαν από ένα βαθμό με τους φιλοξενούμενους να κινδυνεύουν να βρεθούν ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα