Μπαίνει στην ΠΑΕ ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος

12:55 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η ιστοσελίδα sentragoal.gr εμφανίζει σε δημοσίευμα της τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ετοιμάζεται να... μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταθέτοντας πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για αγορά του πακέτου των μετοχών.
Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

«Η φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο ένα χρόνο φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά...

Σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal,

ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να «μπει» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πολύ σύντομα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά του πακέτου των μετοχών!

Το SentraGoal επικοινώνησε με την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έθεσε υπόψη της την πληροφορία και η απάντηση περισσότερο επιβεβαιώνει και (πολύ) λιγότερο διαψεύδει την πληροφορία. «Ουδέν σχόλιον» τόνιζαν χαρακτηριστικά οι κύκλοι της πλευράς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι μέχρι τώρα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέφτεται εδώ και καιρό την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά δεν είχε αποφασίσει οριστικά για την ανάμειξή του με τα κοινά της ΠΑΕ.

Τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να κινητοποιηθεί, να κάνει πράξη την επιθυμία αρκετών φίλων του συλλόγου και μάλιστα ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει στον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να πάρει στα χέρια του τις μετοχές από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε τα ποσά που σκέφεται να προτείνει, ούτε βεβαίως περισσότερες λεπτομέρεις της πρότασης.

Από την άλλη, είναι βέβαιο ότι μια τέτοια πρόταση θα τοποθετηθεί στο τραπέζι από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος δεν έχει και πολλές εναλλακτικές λύσεις, δεδομένων των προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο σύλλογος».

Keywords
Τυχαία Θέματα