Χαμός στον 1ο όμιλο

00:13 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 1ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 3-1
Γήπεδο: Σταντ ντε Σουίς

Εύκολη νίκη για τη Γιουνγκ Μπόις με 3-1 κόντρα στην Ουντινέζε και πλέον ο όμιλος ξεκινά από την αρχή. Χατ τρικ ο Μπομπαντίγια.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Γιουνγκ Μπόις καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ζάρατε τροφοδότησε τον Μπομπαντίγια κι εκείνος νίκησε

τον Μπρκιτς μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Ουντιέζε πίεσε παρά πολύ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 1ο μέρος, λόγω και του εξαιρετικού Βόλφι.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 2ο γκολ στο 71ο λεπτό ξανά με τον Μπομπαντίγια, πριν μειώσει σε 2-1 η Ουντινέζε στο 74' με τον Κόντα. Ο Μπομπαντίγια ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με πέναλτι στο 81ο λεπτό.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Βόλφι, Ογιάλα, Νεφ, Ζβέροτιτς, Σούτερ, Φάρνερουντ (87' Βέσκοβατς), Κοστάντσο (71' Σκνέουβλι), Ραϊμόντι, Νουτσόλο, Μπομπαντίγια, Ζαράτε (80' Γκονζάλες).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ντανίλο, Κόντα, Μπενάτια, Αρμέρο, Λατσάρι (71' Ντομίτσι), Φαραόνι, Μπαντού (46' Περέιρα), Γουίλιανς, Φαμπρίνι, Ρανέγκιε (46' Ντι Νατάλε).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΑΝΖΙ: 1-0
Γήπεδο: Άνφιλντ

Σπουδαία νίκη με1-0 κόντρα στην Ανζί πέτυχε η Λίβερπουλ και πέρασε στην κορυφή του ομίλου.

Πολύ μέτριο ματς στο πρώτο μέρος με τη Λίβερπουλ να έχει μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γκαμπούλοφ.

Η Λίβερπουλ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Σκρτελ και Τζέραντ στο 50ο λεπτό, αλλά τρία λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Ο Ντάουνινγκ μπήκε από αριστερά, έκοψε προς τα μέσα και με δεξί σουτ νίκησε τον Γκαμπούλοφ. Στο 55' ο Σουάρες αστόχησε από καλή θέση, αλλά στη συνέχεια η Λίβερπουλ οπισθοχώρησε και κράτησε τη νίκη.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τζόουνς, Τζόνσον (46' Στέρλινγκ), Άγκερ, Σκρτελ, Γουίσντομ, Τζέραρντ, Σαχίν, Σέλβεϊ (80' Άλεν), Ντάουνινγκ, Σουάρες, Ασαϊντί.

ΑΝΖΙ: Γκαμπούλοφ, Κάρλος, Αγκαλάροφ (61' Λογκάσοφ), Σαμπά, Ζιρκόφ, Γκ.Γκαμπούλοφ, Καρσελά, Μπουσουφά (77' Λουκιγιάλοφ), Ετό'ο, Σατόφ, Σμολόφ (64' Τραορέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα