Χείμαρρος ο Βλάχος

13:42 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μίλησε ΑΕΚτζήδικα, μίλησε με ψυχή και έδειξε πως έχει το θάρρος και την τόλμη να παλέψει με ό,τι εφόδια έχει και να πετύχει... Ο Βαγγέλης Βλάχος σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο δύσκολο εγχείρημα που αναλαμβάνει, τον Θωμά Μαύρο που από μικρό τον βοηθάει, για τα παιδικά του χρόνια στην ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε πως ένας επώνυμος Ολυμπιακός του έδωσε σήμερα για την ΑΕΚ

1.500 ευρώ προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα.

«Η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Χρειάζονται χρήματα. Ίσως να μη μπορεί να κάνει αυτό που θέλει να δει ο ΑΕΚτζής, άρα θα πρέπει να στηριχθούμε στα δικά μας τα παιδιά. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα πρέπει όσοι κληθούν να στηρίξουν την ομάδα.

Θα πρέπει να δώσουμε τριπλάσια χαρά στους ΑΕΚτζήδες. Να τα δώσουμε όλα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είτε θετικό είτε αρνητικό, εμείς θα ερχόμαστε και θα σκύβουμε το κεφάλι. Αγωνιστικά σας δίνουμε την υπόσχεση, όποιοι κι αν παίζουν, θα τα δίνουμε όλα. Ο Βλάχος ίσως είναι μία ημέρα στην ΑΕΚ. Είμαι όμως υποχρεωμένος να παλέψω. Όλοι θα παλέψουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για την ΑΕΚ της καρδιάς μας. Μου στέλνουν μηνύματα Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί που μου δηλώνουν ότι στεναχωριούνται για την ΑΕΚ και την κατάστασή της.

Σήμερα, μάλιστα, κάποιος επώνυμος Ολυμπιακός μου έδωσε 1.500 ευρώ για την ΑΕΚ! Το λέω και συγκινούμε. Η ΑΕΚ είναι αμαρτία από τον Θεό να βρίσκεται εδώ που είναι», είπε ο Βλάχος και μίλησε στην πορεία επί προσωπικού και τις επαφές που είχε με τον Μαύρο:

«Εγώ ρισκάρω. Προπονητικά μπορεί να είναι η ταφόπλακά μου, αυτό που κάνω. Ας είναι όμως να έρθει η ταφόπλακα ας είναι από την ΑΕΚ! Η ΑΕΚ πρέπει να είναι στη Σούπερ Λιγκα. Πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια του Θωμά του Μαύρου. Όλοι όσοι παλεύουν, όπως ο Δημητρέλος. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ΑΕΚ.

Είχα μία συζήτηση πριν από τον κ. Μαύρο και με τον κ. Δημητρέλο. Ο Θωμάς όταν ήμουν 16-17 ετών με έπαιρνε με το αυτοκίνητό του και με πήγαινε σπίτι του. Ο Θωμας με έκανε τον νεότερο αρχηγό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην ΑΕΚ. Κάτι είχε δει σε μένα. Σήμερα αυτός με γυρίζει πίσω στο σπίτι μου. Αυτός ο άνθρωπος με έφερε πάλι πίσω στην οικογένειά μου. Ήμουν ball boy, πιτσιρικάς. Πηδούσα από τη θύρα 21 για να βρεθώ στο γήπεδο και να δω από κοντά την ΑΕΚ. Τρέμω τώρα που τα θυμάμαι. Όταν θα μεγαλώσω και θα είμαι τελειωμένος από το ποδόσφαιρο θα τα πω, για όλα όσα έζησα. Δεν χρειάστηκε ο Θωμάς να μου πει τίποτα. Και μόνο που μου είπε ότι με θέλει προπονητή στην ΑΕΚ, αμέσως ήμουν προπονητής της ΑΕΚ... Καμία σκέψη δεν υπήρξε. Σε όποια κατηγορία κι αν ήταν η ΑΕΚ θα ήμουν προπονητής της. Ζω ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Και αυτό οφείλεται στον Θωμά. Σαν άνθρωποι δεν φοβόμαστε τίποτα. Από αύριο που αρχίζει η προετοιμασία, παύω να είμαι κοντά στα διοικητικά: πάμε σαν ΑΕΚ παίκτες, προπονητές να δώσουμε τίμια τη μάχη μας. Η ΑΕΚ είναι μία και δεν φοβάται κανέναν».

Όσο για το ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή της η ΑΕΚ, ο Βλ

Keywords
Τυχαία Θέματα