Χονδροκούκης:Τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ

20:52 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, αφού πλέον είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου στο ύψος, επέστρεψε την Δευτέρα (12/03) ο Δημήτρης Χονδροκούκης από την Κωνσταντινούπολη.

«Τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ», δήλωσε αρχικά ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Δημήτρης Χονδροκούκης, που είχε κρεμασμένο στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα αρχίζω να το συνειδητοποιώ.

Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση όταν ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος. Το αποτέλεσμα το χρωστάω σε αυτούς που ήταν εκεί και με στήριζαν. Δεν περίμενα ότι θα έρθει η πρώτη θέση», ήταν τα λόγια του Έλληνα άλτη.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπισε όλη την χρονιά, ο Χονδροκούκης είπε: «Οι συνθήκες προπόνησης μου είναι απαράδεκτες. Τον χειμώνα κάνει κρύο και το καλοκαίρι δεν έχουμε κλιματισμό. Το προηγούμενο καλοκαίρι, οι εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά τις περισσότερες ημέρες ήταν κλειστές. Η Ομοσπονδία κάνει ό,τι μπορεί, ευτυχώς που έχουμε έναν χορηγό που μας βοηθάει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν υπήρξε κάποιος εκπρόσωπος από την Πολιτεία, καθώς αυτό είχε ζητήσει ο προπονητής και πατέρας του Χονδροκούκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα