Χουλκ: Άλλο Ρεάλ και άλλο Παρί

13:11 1/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με όχι και τα καλύτερα λόγια μίλησε για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν ο Χουλκ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα υψηλοτέρου επιπέδου αλλά κι αν αυτό δεν γίνει τότε και πάλι θα είναι καλά στο Οπόρτο. Ο εκρηκτικός επιθετικός εξέφρασε και την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Ρεαλ Μαδρίτης λέγοντας πως είναι πολύ διαφορετικό από τα να αγωνίζεσαι

στη ... Παρί Σεν Ζερμέν!

«Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο. Έχω ακόμα 4,5 χρόνια συμβόλαιο με την Πόρτο, αλλά όπως λέω πάντα, αν κάποια μέρα εμφανιστεί κάτι καλό και για μένα και για την ομάδα, νομίζω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Από την στιγμή που είναι για το καλό και των δύο, νομίζω ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ενδοιασμούς. Αλλά αν δεν φύγω, τότε αυτό θα είναι καλό», ήταν τα πρώτα λόγια του Χούλκ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε και για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον: «Με όλο τον σεβασμό, είναι εμφανές ότι είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στην Ρεάλ Μαδρίτης και άλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά εγώ θέλω να παίζω μόνο ποδόσφαιρο και αυτό μου είναι αρκετό».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως περνάει πολύ καλά στη Πορτογαλία: «Είμαι καλά εδώ. Είμαι χαρούμενος και η οικογένειά μου έχει εγκλιματιστεί πολύ. Μου αρέσει η πόλη του Οπόρτο, αλλά και η ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα