Δεν φεύγει από την Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν

14:07 21/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρούιν αγωνίστηκε στην Βέρντερ Βρέμης, δανεικός από την Τσέλσι, και οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον από Μπάγερ Λεβερκούζεν και Σάλκε αλλά ο εκπρόσωπος του Βέλγου μεσοεπιθετικού αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στην Τσέλσι.
Σε δηλώσεις του ο Πατρίκ Ντε Κόστερ τόνισε: "Ο κύριος Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Κέβιν και του εξήγησε λίγο την κατάσταση για την επόμενη χρονιά. Δεν πήραμε εγγυήσεις, αλλά είναι φυσιολογικό σε ένα σύλλογο σαν την Τσέλσι. Εξαρτάται από εκείνον

να δείξει πράγματα, όπως έκανε τους τελευταίους 18 μήνες. Ενάμισι χρόνο πριν, όταν υπέγραφε συμβόλαιο με την Τσέλσι, ήταν σαν όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Στην συνέχεια, ήταν σημαντικό για τον Κέβιν να κάνει τα σωστά βήματα τις σωστές στιγμές. Ο Κέβον θέλει να παίξει, να παίξει ποδόσφαιρο, να γίνει καλύτερος παίκτης. Νομίζω πως το απέδειξε μένοντας έξι μήνες παραπάνω στην Γκενκ και με την περσινή του σεζόν στην Βρέμη. Τα πήγε πολύ καλά. Τώρα εξαρτάται από τον ίδιο να δείξει το ίδιο και στην Τσέλσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα