Ζουν το όνειρό τους!

Ο Παναθηναϊκός δεν αδειοδοτήθηκε και οι (δήθεν) ουδέτεροι πανηγυρίζουν!
Η έκσταση, η «έκρηξη χαράς και ηδονής», μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, δεν κρύβεται. Δεν το επιχειρούν άλλωστε. Το αντίθετο... Έπειτα από μία στενάχωρη είδηση, γιατί καλώς ή κακώς η μη αδειοδότηση του Παναθηναϊκού πλήττει με ποικίλους τρόπους το Τριφύλλι (κυρίως επικοινωνιακά, αλλά και από άποψη πρεστίζ), οι «αντικειμενικοί» ξεσαλώνουν
και φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ορισμένοι πριν λίγες ημέρες «φώναζαν» πως... κάποιος μαρτυριάρης έφερε την UEFA στα γραφεία της ΕΠΟ. Τώρα οι ίδιοι «γιορτάζουν» επειδή δεν αδειοδοτήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Άλλοι θέλουν να στρέψουν τα βλέμματα στη διαμαρτυρία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της έφεσης. Αλήθεια αν όπως υπονοούν η ΕΠΟ έδωσε σε δεύτερο βαθμό το «πράσινο» φως στο Τριφύλλι λόγω... «ντου» (όπως γράφουν), τότε γιατί έδωσε και στον ΠΑΣ Γιάννινα;

Προσπαθούν μάλιστα να ρίξουν στο ίδιο τσουβάλι τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ. «Κόκκινο» οι μεν, «κόκκινο» και οι δε. Η αλήθεια βέβαια απέχει χιλιόμετρα. Η UEFA, σύμφωνα με το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, στηρίχθηκε στις εισηγήσεις της ΕΠΟ και του κ. Δημητρίου και δεν αδειοδότησε τους «πράσινους», λόγω ελλείψεων που θεωρεί πως έχει ο φάκελός τους, παρά τις προσπάθειες εξυγίανσης που γίνονται. Αντιθέτως ο φάκελος του ΠΑΣ φέρεται πως δεν κρύβει απλώς... ελλείψεις, τουλάχιστον βάσει όσων ανέφερε πρόσφατα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Lykavitos.gr". Αν μη τι άλλο μας κάνει εντύπωση που δεν επιχειρήθηκε (μέχρι στιγμής) να αναδειχθούν ή να διαψευστούν αυτές οι φήμες από τους μαχόμενους «ουδέτερους».

Κλείνοντας, θα σημειώσουμε δύο θετικά μηνύματα που προκύπτουν έπειτα από την αρνητική απάντηση της UEFA είναι τα εξής:

Πρώτον, «ξεγυμνώθηκαν» στο φίλαθλο κοινό οι... «ουδέτεροι». Πέταξαν τον μανδύα του αντικειμενικού από πάνω τους και φανέρωσαν για άλλη μία φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό θα αποδειχθεί πιθανότατα πολύτιμο εργαλείο στο ανυποψίαστο κοινό, γιατί ακολουθεί μία δύσκολη χρονιά. Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού χρειάζεται να γνωρίζει ποιοι είναι φίλοι και ποιοι εχθροί. Λογικά σήμερα εντόπισε αρκετούς από τους δεύτερους και θα τους κρατήσει στην άκρη του μυαλού του.

Δεύτερον, ίσως αγωνιστικά να επωφεληθεί το Τριφύλλι. Να μπορέσει δηλαδή να δημιουργήσει ο Γιάννης Αναστασίου με ηρεμία, και όχι με πανικό και άγχος χρόνου, την ομάδα που έχει στο μυαλό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα