Δεν το κουνάει από την Εθνική ο Μπουφόν

11:04 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

Τις 136 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Ιταλίας θα φτάσει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο προσεχές παιχνίδι με την Εθνική Τσεχίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον ίδιο να διαβεβαιώνει πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την εθνική ομάδα παρά τα 36 του χρόνια.

Σε δηλώσεις του στο SKY, ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Μπορεί να γερνάω, όμως τα συναισθήματα παραμένουν δυνατά. Είναι συγκλονιστικό αυτό που νιώθω όταν φοράω την φανέλα της Εθνικής Ιταλίας. Για αυτό το λόγο δεν πρόκειται

να αποχωρήσω οικειοθελώς ποτέ από την Εθνική. Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όσο νιώθω ικανός. Όσο για το ρεκόρ συμμετοχών μου, μετά από 16 χρόνια στην Εθνική, είναι λογικό να είμαι αυτός που θα συμπλήρωνε τις περισσότερες συμμετοχές. Πάντως, τα ρεκόρ χωρίς τίτλους δεν έχουν αξία. Και ευτυχώς εγώ έχω πετύχει σημαντικά πράγματα, για τα οποία είμαι περήφανος. Εννοείται πως αν ο προπονητής δεν με καλέσει, θα σεβαστώ την επιλογή του. Αυτό που λέω είναι πως δεν πρόκειται να αρνηθώ ποτέ καμία κλήση. Καμία".
Για τους επόμενους στόχους του, ο Μπουφόν δήλωσε: "Θέλω να κατακτήσω και άλλους τίτλους, τόσο με την Γιουβέντους, όσο και με την Εθνική. Ειδικά με την Ιταλία, θέλω να γίνει αυτό όσο πιο σύντομα γίνεται, καθώς δεν έχω μπροστά μου τρεις ή τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις. Τα χρόνια περάσανε, πλέον μου μένουν λίγα τουρνουά για να τα διεκδικήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα