«Δεν υπάρχει τίποτα για Κάρολ»

10:11 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου τις τελευταίες μέρες αναφέρουν πως ο Ρόι Κάρολ βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ωστόσο ο εκπρόσωπος του τερματοφύλακα του ΟΦΗ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο και πως ο Βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την κρητική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα gentikoule.gr, ο εκπρόσωπος του Κάρολ, Διονύσης Βραδέλης τόνισε
- Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: "Δεν υπάρχει τίποτα ακόμα και με παίρνει πολύς κόσμος χωρίς να υπάρχει κάτι. Ο Κάρολ σκέφτεται το παιχνίδι της Πέμπτης και θέλει να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Για εκείνον υπάρχει αυτό το παιχνίδι και με τον Λεβαδειακό".
- Για το αν ο Κάρολ σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ: "Όχι, ο Κάρολ είναι επαγγελματίας και σκέφτεται το παιχνίδι της Πέμπτης και θέλει να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Το παιχνίδι Κυπέλλου και μετά αυτό στην Λιβαδειά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό του".
- Για το αν ο Κάρολ συζητάει αυτό το θέμα: "Το έχουμε συζητήσει απλά παίρνει πολύς κόσμος και ρωτάει, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν έχει ενοχλήσει κανένας, ούτε εμένα ούτε τον ΟΦΗ, και είναι τελείως φιλολογική και αυτή η ενημέρωση που έχω για το ενδιαφέρον του παίκτη. Μίλησα και με την διοίκηση της ομάδας και με διαβεβαίωσε πως δεν έχει γίνει καμία κρούση".

Keywords
Τυχαία Θέματα