Δέσμευση στον Άρη για πληρωμές

23:26 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Θέμα χρόνου είναι η υλοποίηση του πλάνου αποπληρωμής των παικτών του Άρη, όπως δεσμεύτηκε ο Γιάννης Κόντης, τόσο στην συνάντηση που είχε μαζί τους στο Ρύσιο όσο και στον «αέρα» του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου.

Μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM, ο εκτελεστικός διευθυντής και οσονούπω... μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «κίτρινων», εξέφρασε τη σιγουριά ότι με την εισροή χρημάτων από ξένους επενδυτές όλα θα

μπουν σε μια σειρά.

Πως σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κόντη:

«Παρακολουθήσαμε την προπόνηση και είπαμε κάποια πράγματα στους παίκτες. Υπάρχει προγραμματισμός για τι πότε θα πληρωθούν. Τα χρήματα θα έρθουν με τρόπο ο οποίος είναι απόλυτα νόμιμος. Ακόμα, έχουμε τη διαδικασία την αδειοδότησης την οποία παρακολουθούμε από τώρα και την έχουμε ενεργοποιήσει. Ο Άρης από εδώ και πέρα θα αρχίσει να λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Θα υπάρξει αναδιάρθρωση στο ΔΣ, στο οποίο μάλλον θα είμαι και εγώ. Παλιά δεν ήθελα να μπω, αλλά τα πράγματα τώρα πήραν διαφορετική τροπή και έτσι αναγκαστικά θα μπω.

Οι παίκτες είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουν όμως δίκιο να περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα. Έχουν και αυτοί τις δικές τους υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούν. Η πρώτη φάση της αδειοδότησης περιλαμβάνει την κατάθεση των διοικητικών και αθλητικών κριτηρίων, βεβαίωση ορκωτού λογιστή και υπογεγραμμένη βεβαίωση από κάθε παίκτη ότι από 31 Δεκεμβρίου τους οφείλουμε το τάδε ποσό. Ακόμα και σε ΠΑΕ στις οποίες δεν θα μπουν χρήματα, αν οι παίκτες δεν υπογράψουν, η ομάδα υποβιβάζεται και χάνονται τα χρήματα τους. Αν υπογράψουν θα υπάρχει ζωή στην ομάδα και έτσι δεν θα χάσουν τα χρήματα τους».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι ομάδες που μαστίζονται από προβλήματα σκέφτονται ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και έρχονται χωρίς φόβο. Είναι πιο σημαντικό να προσέξουμε το αυριανό παιχνίδι γιατί είναι κλειδί για τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ θα έρθει σκεφτόμενη να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει μια μακροχρόνια παράδοση, σύμφωνα με την οποία πάντα ο Άρης είναι καλύτερος, η ΑΕΚ όμως παίρνει το αποτέλεσμα, περισσότερο από τύχη. Αυτό ο Άρης πρέπει να το ξεπεράσει και να αρχίσει να κάνει τη δική του παράδοση».

Για τις μειωμένες τιμές στα εισιτήρια: «Με απαρχή το αυριανό παιχνίδι και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, μπήκαν κάποιες καλύτερες τιμές και νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει και το καλοκαίρι με μια καλύτερη πολιτική στα εισιτήρια διαρκείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα