Διευκρινήσεις Σέρχιο Ράμος για την φανέλα

13:14 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει από το πρωί φωτογραφία που εμφανίζει τον Σέρχιο Ράμος, στο παιχνίδι κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, να φορά από μέσα την φανέλα του Μεσούτ Οζίλ με τον ισπανικό Τύπο να αναφέρει πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια σε ένδειξη συμπαράστασης στον Γερμανό μεσοεπιθετικό τον οποίο ο Μουρίνιο απέσυρε στην ανάπαυλα.
Πολλοί υποστήριξαν πως είναι ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Σέρχιο Ράμος με τον τελευταίο να σπεύδει σε διευκρινήσεις μέσω Twitter:

"Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να διευκρινήσω κάποια πράγματα πριν μιλήσετε και εφεύρετε ψέματα. Ο Μεσούτ είναι εξαιρετικός φίλος και μου είχε πει πριν από λίγο καιρό ότι θα ήθελε το πρώτο μου γκολ στην σεζόν να είναι για εκείνον και έτσι πήρα την φανέλα του. Πίστευα... ότι θα μπορούσα να είχα πετύχει το πρώτο μου γκολ. Τίποτα περισσότερο. Επιπλέον, η σχέση μου με τον Μουρίνιο είναι καλή, ειλικρινής και ξεκάθαρη. Σέβομαι τις αποφάσεις του και είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Ζήτω η Ρεάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα