Δημιουργεί ομάδα στην Αμερική ο Μπέκαμ

16:26 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την προοπτική να δημιουργήσει κάποιον σύλλογο στο πρωτάθλημα Αμερικής, στο οποίο αγωνίστηκε για λογαριασμό των LA Galaxy, σκέφτεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ώστε να κάνει πράξη αυτό που είχε πει το 2009, «δεσμεύομαι να αναπτύξω το ποδόσφαιρο της χώρας», όταν και άφησε τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, το MLS αριθμεί 19 ομάδες, με τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, σεΐχη Μανσούρ, να σκοπεύει επίσης να φτιάξει την 20η.

Όσον αφορά τον Μπέκαμ, τον οποίο είχαν προσεγγίσει δύο σύλλογοι για να τους αγοράσει το περασμένο Δεκέμβριο, πιθανότερη πόλη στην οποία θα βρίσκεται η έδρα της ομάδας του αν προσωρήσει το πλάνο, είναι το Μαϊάμι, το οποίο δεν έχει κάποιον σύλλογο να το εκπροσωπεί, όπως και όλο το βορειοδυτικό τμήμα της Αμερικής.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος στον τομέα της επικοινωνίας του πρωταθλήματος, Νταν Κόρτμαντς, ανέφερε: «Υπήρξαν κάποιες πρώτες συζητήσεις με τους δικηγόρους του. Κάποια στιγμή θα εξασκήσει την επιλογή αυτή και θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες όταν θα είναι ιδανικό για τον Μπέκαμ και το MLS, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα