«Διπλό» δεύτερης θέσης για ΑΕΚ!

19:58 28/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη νίκη πήρε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μέσα στο Δαϊς. Συγκεκριμένα, η Ένωση για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, αν και βρέθηκε πίσω στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να φύγει με ένα σημαντικό «διπλό» απέναντι στον Δούκα, που της δίνει την δυνατότητα να «κλειδώσει» την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο

παιχνίδι με τον Δούκα με σκοπό να προηγηθεί και να μην έχει άγχος κι έτσι έφτασε να προηγείται στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στη συνέχεια, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ στη συνέχεια πήραν και τα ηνία, από την στιγμή που η ΑΕΚ σε όλες τις ενέργεις της βρήκε απέναντί της κάποια περίεργα σφυρίγματα. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μπούν στα αποδυτήρια με τον Δούκα να προηγείται με 2 γκολ (11-9).
Στην επανάληψη, οι «κιτιρνόμαυροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στον αγωνισιτκό χώρο. Έτσι, έφτασαν να μειώσουν και να είναι έτοιμοι για την ανατροπή, που θα τους εξασφάλιζε την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.Ενώ, στην πορεία ισοφάρισαν σε 14-14. Από εκεί και πέρα, η Ένωση πήρε τα ηνία κι όσο κι αν προσπαθούσε ο Δούκας να πιέσει δεν έβρισκε την δυνατότητα. Έτσι το τελικό 24-21 βρίσκει την ΑΕΚ μέσα στον στόχο της, που είναι η κατάληψη της 2ης θέσης.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης1, Στούμπης Π., Μουντζουρίδης12, Γεωργίου, Τόμπρος, Τζηράς1, Γκέρτσος3, Νικολαϊδης3, Αργυράκης, Στούμπης Δ., Λάγιος, Αραπακόπουλος, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Κοτελίδας, Ακάλεστος.Ζαμπούνης 1

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας3, Γεωργιάδης4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος7, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου, Αλβανός6, Ναουμίδης, Τσαούσης1, Παπαδιονυσίου3, Κουρέτα, Κότσιρας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα