Δύο επιλογές για Ζουνίγκα

16:59 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

Όσο ο Κολομβιανός άσος δεν υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Ναπολιτάνους τόσο τα σενάρια που τον θέλουν να «ανηφορίζει» στο Τορίνο θα φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.
Η πρόταση από τη μεριά της Νάπολι έχει ήδη γίνει γνωστή στον 27χρονο ποδοσφαιριστή και το ίδιο ισχύει και για την πλευρά της Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο γνωστός δημοσιογράφος Gianluca Di Marzio, οι Ναπολιτάνοι προσφέρουν στον παίκτη νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η προσφορά

των «παρτενοπέι» δείχνει να είναι καλύτερη από αυτή των πρωταθλητών Ιταλίας, κάτι που είχε υποστηρίξει και πρόσφατα ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Ιταλού δημοσιογράφου, οι «μπιανκονέρι» προσφέρουν στον Κολομβιανό άσο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που ξεκινούν από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο στη δικιά τους πρόταση υπάρχουν και ορισμένα μπόνους, τα οποία μπορούν στην καλύτερη να φτάσουν τον ετήσιο μισθό του παίκτη στα 3 ή 3,1 εκατομμύρια ευρώ.
Η οριστική απόφαση του άλλοτε άσου της Ατλέτικο Νασιονάλ αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στο επόμενο διάστημα, την στιγμή που διάφορα σενάρια τον θέλουν στο Τορίνο ακόμα και από τον ερχόμενο Ιανουάριο, αφού κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον ίδιο να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους πρωταθλητές εδώ και αρκετές ημέρες. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι λίγο πριν το τέλος των καλοκαιρινών μεταγραφών οι Ιταλοί υποστήριζαν, πως ο παίκτης θα υπογράψει τελικά στη Νάπολι, όμως και πάλι όλα αυτά εξαφανίστηκαν και δεν κυκλοφορούν με την ίδια ένταση το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα