Έ«Χ»ασε την ευκαιρία να ξεφύγει

23:57 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2-2
Γήπεδο: Λίμπερτι

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τη Λίβερπουλ, που έμεινε στο 2-2 με τη Σουόνσι, αλλά παρόλα αυτά επέστρεψε στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις το 2ο λεπτό, ο Σέλβεϊ έκανε το σουτ, ο Μινιολέ απέκρουσε αλλά στη συνέχεια ο Σέλβεϊ μπήκε ξανά στη φάση κι έκανε από κοντά το 1-0 για τους «κύκνους». Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση της Λίβερπουλ, καθώς ο Σέλβεϊ έκανε τραγικό λάθος και ο

Στάριτζ με συρτό σουτ, νίκησε τον Βορμ. Στο 15ο λεπτό, το σουτ του Στάριτζ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 25' ο Βορμ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Στάριτζ. Η Λίβερπουλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 36΄ο Σέλβεϊ έκανε λάθος πάσα, ο Μόουζες έκλεψε, έκανε την κούρσα και με σουτ, έγραψε το 2-1 για τη Λίβερπουλ. Η Σουόνσι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 38', αλλά αρχικά ο Μινιολέ είπε όχι σε σουτ του Ντάιερ και στην επαναφορά ο Σκρτελ έκοψε σωτήρια τον Μπόνι.

Στο 53ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ, η μπάλα έφτασε στον Γουίσντομ, που έκανε το σουτ, αλλά ο Βορμ σταμάτησε την μπάλα, ενώ στο 64' η Σουόνσι έφτασε στην ισοφάριση. Ο Σέλβεϊ έδωσε έξυπνα για τον Μίτσου, που πρόλαβε τον Μινιολέ κι έκανε το 2-2. Στο 84' ο Ντε Γκουζμάν δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 88' ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Μινιολέ απέκρουσε εντυπωσιακά.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ράνχελ, Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον, Σέλβεϊ, Μίτσου, Ντάιερ (46' Ντε Γκουζμάν), Ράουτλετζ, Μπονί (66' Ποθουέλο)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γουίσντομ (69' Τουρέ), Σκρτελ, Σακό, Ενρίκε, Λούκας, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο (55' Άσπας), Μόουζες (82' Στέρλινγκ), Στάριτζ

Keywords
Τυχαία Θέματα