Έ»Χασε την ευκαιρία

18:26 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπαντενόβα Στάντιον»
Στην 5η θέση παρέμεινε η Βέρντερ Βρέμης, αφού έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Φράϊμπουργκ στο «Μπαντενόβα Στάντιον» για την 20η Αγωνιστική της Γερμανίας, φθάνοντας τους τριάντα δύο βαθμούς. Η Βέρντερ απείλησε στο 17' με τον Ρόζενμπεργκ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 24'

όταν ο Σμίντ τροφοδότησε τον Λάμπ, ο οποίος με σουτ από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βίιζε. Η Βέρντερ πήρε προβάδισμα στο 29' όταν ο Ζουζούνοβιτς τροφοδότησε τον Πιζάρο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μπάουμαν. Η απάντηση της Φράϊμπουργκ ήταν άμεση αφού στο 32' ο Ρόσεναλ πάσαρε στον Μακιαντί, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Η Φράϊμπουργκ άγγιξε το γκολ στο 38' όταν ο Πουτσίλα τροφοδότησε τον Γιέντρικσεν που βρέθηκε τετ α τετ με τον Βίιζε, αλλά πλάσαρε άουτ. Οι «πράσινοι» πήραν νέο προβάδισμα στο 47' όταν Εκιτσί και Ιγκνόφσκι έπαιξαν το ένα-δύο και ο πρώτος τροφοδότησε τον Πιζάρο, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μπάουμαν σημειώνοντας το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση. Η Βέρντερ «φλέρταρε» με το τρίτο γκολ στο 55' όταν ο Πιζάρο πάσαρε στον Ρόζενμπεργκ που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Φλούμ έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Φράϊμπουργκ πήρε τον βαθμό στο 70' όταν ο Μακιαντί τροφοδότησε τον Σμίντ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Βίιζε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σόνγκ, Κρμας, Χολν, Λάμπ, Φλούμ, Μακιαντί, Σμίντ (74' Καλιγκιούρι), Ρόσεναλ (62' Σαντινί), Πουτσίλα (55' Ράιζινγκερ), Γιέντρικσεν.
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Βίιζε, Φριτς, Παπασταθόπουλος, Αφολτέρ, Χάρτετζ, Ιγκνόφσκι, Τρίμπουλ (76' Σμιτς), Εκιτσί (64' Μαρίν), Ζουζούνοβιτς, Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα