Εύκολα και απλά η Μπάρτσα

23:48 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: Ντα Λουζ
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπαρτσελόνα η οποία σε αυτή την δεύτερη αγωνιστική επικράτησε (2-0) της Μπενφίκα μέσα στην Πορτογαλία και πήρε το δεύτερο "τρίποντο". Με τον καλύτερο τρόπο για τους Ισπανούς ξεκίνησε η αναμετρηση καθώς

μόλις στο 7' έκαναν το 0-1 και "πάγωσαν" το "Ντα Λουζ". Ο Μέσι έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Αλέξις Σάντσες πρόλαβε την προβολή του Γκαράι και άνοιξε το σκορ . Στο 11' οι "Αετοί" έχασαν σπουδαία ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά ο Βίκτορ Βαλτές είπε "όχι" στον Λίμα. Δέκα λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα απάντησε στις ευκαιρίες με πλασέ του Μέσι, μετά απο ασίστ του Σάντσες, ενώ στο 24' ο επιθετικός απο την Χιλή απείλησε και πάλι τους γηπεδούχους. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανηκε στην Μπάρτσα με σουτ του Φάμπρεγκας. Στο δεύτερος μέρος η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά και στο 55' έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στον Σεσκ Φάμπρεγκας, εκείνος μπήκε στην περιοχή και με το αριστερό πόδι νίκησε τον Αρτούρ. Λίγα λεπτά αργότερα η Μπενφίκα έχασε μοναδική ευκαιρία με ένα σουτ του Σάλβιο αλλά ο Βαλντές έσωσε την Μπαρτσελόνα. Στο 62' οι "Αετοί" είχαν ακόμα μια καλή φάση για να μειώσουν με πλασέ του Αϊμάρ. Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 74' με μια κεφαλιά του Μέσι όπου ο Αρτούρ είπε όχι. Στο 77' ο Κάρλες Πουγιόλ έφυγε απο το ματς με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα κάτι που επισκιασε το τρίποντο για την Μπαρτσελόνα. Στο 88' αποβλήθηκε για την Μπαρτσελόνα ο Μπουσκέτς με κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Μάξι.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Περέιρα, Γκαράι, Ζαρντέλ, Σέζαρ (45' Μάρτινς), Γκαϊτάν (75' Νολίτο), Μάτιτς, Πέρες (61' Αϊμάρ), Λίμα, Σάλβιο, Μελγαρέχο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πουγιόλ (78' Σονγκ), Μασεράνο, Άλμα, Φάμπρεγας (72' Ινιέστα), Τσάβι, Μπούσκετς, Σάντσες, Μέσι, Πέδρο (82' Βίγια).

Keywords
Τυχαία Θέματα