Εκτός Κυπέλλου η Ξάνθη

03:01 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΦΑΣΗ «16»

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΗΓΑΔΙΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΥΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ξάνθη με 2-1 στα Πηγάδια. Η ομάδα των Σερρών πήρε έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά

του Κυπέλλου Ελλάδας δείχνοντας αρκετά καλή αντίδραση και πάθος για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της.

Το ματς

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε μάλιστα να ανοίξει το σκορ νωρίς. Μόλις στο 24ο λεπτό όμως ευτύχησε να βρει δίχτυα όταν ο Μαρσελίνιο άλλαξε με τον Βλάση Καζάκη, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Κουτζοβασίλη για το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και μάλιστα είχαν σημαντική ευκαιρία να το κάνουν λίγο αργότερα με τον Πόι, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Έτσι ο Πανσερραϊκός βρήκε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 44ο λεπτό με τον Ντα Κόστα, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά από κόντρα από τον Βάλλα και με πλασέ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Λυμπερόπουλο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αρκετά με την Ξάνθη να πιέζει για να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως ο Ντα Κόστα ήταν σε μια ακόμα φάση πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να κάνει το 2-1 στέλνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση την ομάδα του. Η Ξάνθη πίεσε και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 94΄ αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τον Κύρκο να ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ. Αυτή η φάση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων με το τελευταίο σφύριγμα να συνοδεύεται από αρκετή ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα