Εκτός play off η Ξάνθη

21:25 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 29η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ 3-3
Γήπεδο: Νέα Σμύρνη
Διαιτητής: Αρετόπουλος

Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη ήρθαν ισόπαλες

3-3 αποτέλεσμα που δεν ευνοεί την ακριτική ομάδα που έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την συμμετοχή της στα play off και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Μόλις στο τέταρτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μάνταλο αλλά με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν με δέκα παίκτες μιας και ο Αρετόπουλος έδειξε απευθείας κόκκινη στον Μαρίν.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος και στο 32ο λεπτό από γύρισμα του Σάμαρη, ο Αραβίδης πρώτα κοντρόλαρε την μπάλα και στην συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-1. Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ όταν έπειτα από ωραίο τακουνάκι του Γουνδουλάλη, ο Κολοβός βγήκε τετ α τετ με τον Λοντίγκιν και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-1.
Ωστόσο η Ξάνθη δεν το έβαλε κάτω και τρία λεπτά αργότερα ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από πολλά πόδια αιφνιδιάζοντας τον Γιαννακόπουλο ο οποίος δεν αποσόβησε το 2-2. Μάλιστα στο 69ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν ξανά όταν από προσπάθεια του Μαρσελίνιο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι αλλά ο ίδιος παίκτης στο 84ο λεπτό ήταν εκείνος που έκανε το 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Τελικά ο Πανιώνιος κατάφερε ξανά να ισοφαρίσει όταν στο 88ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Ντούνη, ο Κουλουχέρης με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Πανιώνιος (Κ. Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (61' Παναγιωτούδης), Σάμαρης (70' Ντούνης), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Μενδρινός
Skoda Ξάνθη (Μ. Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Μάνταλος (86' Πρίττας), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Σολτάνι (81' Σμιθ), Γούτας, Ντιέ

Keywords
Τυχαία Θέματα