Έμφραγμα για Ρεάλ

21:07 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΤΣΚΚΑ ΜΟΣΧΑΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1
Γήπεδο: Λουζνίκι
Η Ρεάλ πλήρωσε τη μέτρια αγωνιστική εικόνα της και την καθίζηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και έμεινε στο 1-1 με τους Ρώσους.
Η «βασίλισσα» ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 30 λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά και πάλι έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση.
Η Ρεάλ φάνηκε επηρεασμένη από το κρύο στα πρώτα λεπτά και η ΤΣΣΚΑ

απείλησε στο 7' με το γύρισμα του Ντζαγκόεφ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Η Ρεάλ ήταν πάρα πολύ κακή στα πρώτα λεπτά και μάλιστα στο 15' έχασε λόγω τραυματισμού και τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Ιγκουαΐν να παίρνει τη θέση του.
Η Ρεάλ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 18ο λεπτό, καθώς ο Τσεπτσούγκο απέκρουσε διαδοχικά τα σουτ των Ιγκουαΐν και Κεντίρα.
Οι «μερένχες» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28ο λεπτό, καθώς η άμυνα της ΤΣΣΚΑ δεν έδιωξε σωστά και ο Ρονάλντο με αριστερό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.
Από εκεί και πέρα η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να ανέβει, αλλά η Ρεάλ ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και δεν επέτρεψε στους Ρώσους να απειλήσουν.
Η ΤΣΣΚΑ ανοίχτηκε για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά η Ρεάλ βρήκε χώρους και το 51' ο Ρονάλντο έκανε την κάθετη για τον Καγιεχόν που σούταρε άστοχα από πλάγια αριστερά.
Στο επόμενο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας ο Καγιεχόν πήρε ξανά την μπάλα, έκανε απίστευτη προσποίηση αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε.
Η ΤΣΣΚΑ είχε ένα καλό σουτ με τον Μούσα στο 62ο λεπτό, αλλά γενικότερα το ματς στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καθόλου καλό, είχε πολλά λάθη και αρκετά σκληρές μονομαχίες.
Η Ρεάλ είχε στο 76ο λεπτό μια καλή ευκαιρία, με τον Ρονάλντο να νικιέται από τον Τσεπτσούγκοφ, ενώ από εκεί και πέρα όλα έδειχναν πως δεν θα μπει άλλο γκολ.
Παρόλα αυτά στο 90+3', ο Νέσιντ έκανε σέντρα της απελπισίας από δεξιά, οι Μπερεζούτσκι έπιασαν διαδοχικές κεφαλιές στην περιοχή και ο Βέρνμπλουμ με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.
ΤΣΣΚΑ: Τσεπτσούγκοφ, Ιγκνιάσεβιτς, Α.Μπερεζούστκι, Β.Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Ντζαγκόεφ, Μούσα (64' Ολίσε), Τόσιτς (82' Νέσιντ), Αλντόνιν (68' Χόντα), Ντούμπια.
ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Αρμπελόα, Κεντίρα, Οζίλ (84' Αλμπιόλ), Αλόνσο, Καγιεχόν (75' Κακά), Ρονάλντο, Μπενζεμά (15' Ιγκουαΐν).

Keywords
Τυχαία Θέματα