Έσωσε την παρτίδα ο Παναιτωλικός

20:25 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης δεν ήταν ιδανικό, αφού ο Παναιτωλικός έφυγε με βαθμό (1-1) στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Απόλλωνα που βρέθηκε μπροστά σε σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς στο 7ο λεπτό.Μετά το πρώτο 25λεπτο, Σφακιανάκης και Γκάλο ανέβασαν ρυθμό στον άξονα και πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να κλειστεί στην περιοχή της. Εκεί ανέλαβε σειρά ο Τζόρβας, ο οποίος με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις δεν επέτρεψε στους Καμαρά και Κούσα

να ισοφαρίσουν. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Απόλλων ισορρόπησε και πάλι, όμως ήταν αδύνατο να απειλήσει στις αντεπιθέσεις καθώς Φαρινόλα και Τσοκάνης υστερούσαν σημαντικά σε ταχύτητα.
Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα και η πρώτη πρώτη αξιόλογη φάση, ήρθε στο 70', όταν ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα από την αντίπαλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Τζόρβα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μελισσάς κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Θεοδωρίδης άφησε έξυπνα για τον Μελισσά, ο οποίος με σέντρα-σουτ, κατάφερε να κρεμάσει τον Τζόρβα και να στείλει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Απόλλωνα για το 1-1. Τα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο (1-1).

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Άλβαρες, Παντελιάδης, Κόρμπος (78' Ζουέλα), Καμαρά (87' Καλογέρης), Γκουέλα, Τσοκάνης (65' Μπάρκογλου), Διαμαντής (52' Έγκον), Φαρινόλα.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Γοδόι (60' Μπελόν), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (46' Θεοδωρίδης), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα