Όλες οι... γυναίκες του προέδρου (Κένεντι)

20:19 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αγαπημένος πρόεδρος της Αμερικής, Τζον Κένεντι, λάτρευε τη γυναίκα του, την Τζάκι. Δυστυχώς όμως γι' αυτή λάτρευε και πολλές άλλες γυναίκες! Ο Κένεντι ήταν γνωστός για την αδυναμία του στις γυναίκες και τώρα το βιβλίο της Βρετανίδας Σάρα Μπράντφορντ για την Τζάκι Κένεντι φέρνει στο φως ακόμα πιο αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Οι πιο πολλοί ξέρουν για τη σχέση του με τη Μέριλιν Μονρόε, όμως αυτή ήταν απλώς η πιο... γνωστή! Παρθένες μαθητευόμενες, όμορφες γραμματείς και ιερόδουλες

περνούσαν την πόρτα του γραφείου του και σύμφωνα με τη συγγραφέα έκαναν πολύωρα όργια στην πισίνα του Λευκού Οίκου.

«Παθαίνω ημικρανίες αν δεν πάρω ένα ξένο κομμάτι κρέας κάθε μέρα», έλεγε αστειευόμενος ο Κένεντι σε στενούς του φίλους. Φυσικά, η Τζάκι τα γνώριζε όλα.

Στις πιο... διάσημες εξωσυζυγικές σχέσεις που αναφέρει η Μπράντφορντ, εκτός από τη Μονρόε, περιλαμβάνεται η ηθοποιός Άντζι Ντίκινσον, μια μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου, Marion 'Mimi' Beardsley, η οποία μάλιστα έχασε την παρθενιά της στο κρεβάτι του Αμερικανού Προέδρου και πολλές πολλές άλλες.

Μάλιστα, συχνά του άρεσε να πηγαίνει με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα, ενώ αποκαλούσε τις γυναίκες «αλατοπίπερο» της ζωής.

Φυσικά, η σκιά της Τζάκι ίπταντο πάντα πάνω από αυτές τις σχέσεις και τόσο ο ίδιος ο Κένεντι όσο και οι εκάστοτε ερωμένες του ήξεραν ότι ο πρόεδρος θα επιστρέφει πάντα εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα