Έτοιμος για ΟΣΦΠ ο Σουμπίνιο

12:07 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν αγωνιζόμενος, ως δανεικός, στον Λεβαδειακό ο Σουμπίνιο απέκτησε αυτοπεποίθηση και, όπως ισχυρίζεται, είναι έτοιμος να επιστρέψει και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα "Sportday"
- Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: "Νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό

και να εκμεταλλευτώ όποια ευκαιρία μου δοθεί. Θέλω να βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα μου δίνει ευκαιρίες, αλλά όπως απέδειξα και φέτος θα κάνω ό,τι μου πει ο Ολυμπιακός".
- Για τις στιγμές που ζει στην Λιβαδειά: "Η φετινή εμπειρία στον Λεβαδειακό μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Όπως και οι συμπάικτες μου έτσι και εγώ ξεπέρασα τα προσωπικά μου όρια. Ένιωσα τι πάει να πει κούραση και ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές σφίγγαμε όλοι τα δόντια μέχρι να ακούσουμε το σφύριγμα της λήξης. Το μυστικό του Λεβαδειακού είναι ότι δεν υπάρχει το εγώ. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Το σημερινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη είναι τελικός για εμάς".
- Για το εφετινό πρωτάθλημα: "Ήταν η πιο ενδιαφέρουσα χρονιά με μάχες από την κορυφή ως την ουρά της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ικανός να παλέψει για το πρωτάθλημα, αλλά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν, οικονομικά και διοικητικά, και οι περισσότερες επιλογές που έχει ο Ολυμπιακός έκριναν τον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα