Αυτοκτόνησε η Ιταλία...

23:09 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014- 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΤΑΛΙΑ- ΑΡΜΕΝΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Λίγες μέρες μετά την εκδίκηση σε βάρος της Δανίας, η Ιταλία δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό για τον εαυτό της. Οι 4 φορές πρωταθλητές κόσμου παρατάχθηκαν με 9 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς από τον Τσέζαρε Πραντέλι και με το 2-2 που παραχώρησαν στην Αρμενία, έχασαν το δικαίωμα να είναι επικεφαλής ομίλους στο Mundial της

Βραζιλίας. Τη θέση των Ατζούρι θα πάρει η Ελβετία που νίκησε 1-0 την Σλοβενία. Η φιναλίστ του Euro 2012 έκανε σούπερ δοκιμές στο «Σαν Πάολο», γεγονός που τελικά πλήρωσε, όμως αν λάβει κανείς υπόψη του το πόσο δυσκολεύεται στους ομίλους των μεγάλο διοργανώσεων, το κακό είναι μικρό.Η Αρμενία μπήκε δυνατά στο ματς κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 3' με τον Μοβσισιάν, ενώ στο 5' ο ίδιος παίκτης μετά από λάθος της Ιταλικής άμυνα, έβαλε μπροστά στο σκορ την Αρμενία. Στο 12ο λεπτό το σουτ του Οσβάλντο πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 22' ο Ινσίνιε σημάδεψε το δοκάρι της Αρμενίας. Τελικά στο 24ο λεπτό ο Φλορέντζι έφερε στα ίσα το ματς για την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Στο 61ο λεπτό ο Μπερεζόφσκι είπε όχι σε σουτ του Ινσίνιε και στο 70' η Αρμενία πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με γκολ του Μχιταριάν. Η Ιταλία δεν τα παράτησε όμως και στο 76ο λεπτό έφερε στα ίσα τα ματς με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

ΙΤΑΛΙΑ: Μαρκέτι, Αμπάτε, Αστόρι, Πασκουάλ, Μπονούτσι, Φλορέντζι (60' Καντρέβα), Μοντολίβο, Πίρλο, Ακουϊλάνι (73' Ρόσι) Οσβάλντο (54' Μπαλοτέλι), Ινσίνιε.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι, Χαρογιάν, Αρζουμανιάν, Μκογιάν, Μκρτσιάν, Εντιγκαριάν (90' Πιτσέλι), Γκαζαριάν, Χαϊραπετιάν (63' Χοβνανισιάν), Όζμπιλιζ (78' Σαρκίσοφ), Μοβσισιάν, Μκιταριάν.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΤΣΕΧΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Η Βουλγαρία ήθελε ευρεία νίκη για να βρεθεί στα μπαράζ υπό προϋποθέσεις, αλλά αντ' αυτού, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τσεχία και αποχαιρέτησαν και οι δύο.

Στο 14ο λεπτό ο Κόζακ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 43΄ο Τσεχ είπε όχι σε δυνατό σουτ του Χριστόφ.

Τελικά στο 56ο λεπτό η Τσεχία πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Κόζακ τροφοδότησε τον Ντοκάλ κι εκείνος νίκησε τον Στογιάνοφ. Η Βουλγαρία έμεινε με 10 παίκτες στο 75ο λεπτό λόγω αποβολής του Ζάνεφ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Στογιάνοφ, Μανόλεφ, Ζάνεφ, Ιβάνοφ, Μίνεφ, Ι.Μιλάνοφ, Γκ.Μιλάνοφ (46' Ράνγκελοφ), Γκάντζεφ, Χριστόφ (73' Σλάβτσεφ), Γκαργκόροφ (56' Μαρκίνιος).

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Σουτσί, Κάντλετς, Μαζούχ, Ραϊτόραλ, Ντοκάλ (84' Βάνεκ), Πλαζίλ, Χούμπτσμαν, Γίρατσεκ (90+1' Χουσμπάουερ), Κόζακ, Β.Κάντλετς (90' Λάφατα).

ΔΑΝΙΑ- ΜΑΛΤΑ: 6-0
Γήπεδο: Πάρκεν

Η Δανία έκανε πλάκα κόντρα στη Μάλτα καθώς την κέρδισε με 6-0, αλλά η πρόκριση είχε χαθεί ουσιαστικά από το ματς με την Ιταλία καθώς οι Δανοί βγήκαν τελικά οι χειρότεροι 2οι όλων των ομίλων.

Οι Δανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πέτυχαν δύο γκολ στα πρώτα 11 λεπτά. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8' ο Ράσμουσεν, ενώ στο 11' ο Άγκερ με πέναλτι έκανε το 2-0. Οι Δανοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 28ο λεπτό ο Μπίελαντ έκανετο 3-0, ενώ με νέο πέναλτι στο 39' ο Άγκερ έγραψε το 4-0.

Το 5-0 για τους Δανούς έγραψε στο 74ο λεπτό ο Ράσμουσεν με το 2ο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, ενώ στο 84' ο Νίλσεν έκανε το τελικό 6-0.

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Άνκερσεν, Μπίελαντ, Άγκερ, Ντελάνεϊ, Σλοθ (65' Αντρέασεν), Κβιστ, Έρικσεν (53' Κουσκ), Λάρσεν, Κρον ντέλι, Ράσμουσεν (74' Νίλσεν).

ΜΑΛΤΑ: Χάμπερ, Μούσκατ, Άγκιους, Μπρίφα, Φάιλα, Μιντόφ, Ρ.Μούσκατ, Καμιλιέρι, Μίφσουντ, Ερέρα (82' Φένεχ), Σκέμπρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα