Εξαπλώνεται ραγδαία το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες»

11:13 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η ενέργεια παραγωγών της Πιερίας να πουλάνε τις πατάτες χωρίς μεσάζοντες απευθείας στους καταναλωτές σε χαμηλές τιμές ενέπνευσε και άλλους αγροτικούς συνεταιρισμούς οι οποίοι σκοπεύουν να προχωρήσουν και εκείνοι στην πώληση προϊόντων δίχως παρουσία μεσαζόντων.
Έτσι λοιπόν, ενόψει και των εορτών του Πάσχα, το κίνημα "προϊόντα χωρίς μεσάζοντες" αναμένεται να εξαπλωθεί ραγδαία σε όλη την χώρα καθώς, πέρα από τις πατάτες αναμένεται να προσφερθούν στο καταναλωτικό κοινό σε χαμηλές τιμές προϊόντα όπως το

μέλι, το αλεύρι, το λάδι αλλά και αμνοερίφια.
Όσο για το "κίνημα της πατάτας", μαζική διάθεση εκατοντάδων τόνων πατάτας Νευροκοπίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στην Αττική. Οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι πατατοπαραγωγοί θα βρεθούν σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας. Μόνο στο Δήμο Παλλήνης οι αιτήσεις από τους κατοίκους ξεπέρασαν τις 5.000, ενώ με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Σήμερα και αύριο θα διατεθούν πατάτες σε 12 δήμους της Αττικής και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επιπλέον, σε δήμους όπως ο Άλιμος, θα διατίθεται και λάδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα