Γεωργιάδης: Θέλω τίτλο με ΠΑΟΚ αλλά...

12:51 1/1/2012 - Πηγή: AEK365


Ο ΠΑΟΚ και η κατάκτηση τίτλων με του Θεσσαλονικείς είναι οι τωρινοί στόχοι του Γιώργου Γεωργιαδη. Ο μέσος των Θεσσαλονικιών άφησε κάθε ενδεχόμενο, του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ανοιχτό λέγοντας πως η προοπτική αυτή είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Γιατί ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει δύο αγωνιστικά πρόσωπα της στη σεζόν; Στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, ενώ αντίθετα στην Ευρώπη εντυπωσίασε.
"Δεν πιστεύω ότι η απόδοσή μας είναι χάλια στο πρωτάθλημα. Απλά στο Europa League είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Έχουμε χώρο και παίζουμε ανοιχτά σε αντίθεση με το πρωτάθλημα που δεν παίζουμε τόσο ανοιχτά και αν δεν μπει το πρώτο γκολ από την αρχή να ξεκλειδώσουμε την άμυνα των αντιπάλων είναι δύσκολα στην πορεία".

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ;
"Δεν βάζουμε στόχο το ταβάνι. Έχουμε ένα διπλό παιχνίδι με την Ουντινέζε, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει αυτό. Εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και κάνουμε το καλύτερο προκειμένου να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στην Ευρώπη."

Ενας ποδοσφαιριστής προετοιμάζεται διαφορετικά ψυχολογικά όταν παίζει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια από ότι σε παιχνίδια του πρωταθλήματος;
"Σίγουρα τα παιχνίδια στην Ευρώπη δίνουν ένα κίνητρο παραπάνω στην ψυχολογία, γιατί είναι διαφορετικά γήπεδα και γενικότερα άλλο επίπεδο. Για έναν επαγγελματία όμως δεν πρέπει να παίζει ρόλο αυτό αλλά αντιθέτως να μην κάνει διακρίσεις και να μην τον επηρεάζει το γεγονός ότι παίζει Europa League".

Στην Ευρώπη είσαι ο πρώτος στις ασίστ για τον ΠΑΟΚ... σου αρέσει περισσότερο να δημιουργείς γκολ για τους συμπαίκτες σου ή να σκοράρεις εσύ;
"Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει βαθμούς. Μου αρέσει να δίνω στους συμπαίκτες μου ασίστ για να σκοράρουν γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθω ότι βοηθάω και εγώ την ομάδα μου. Πάντως πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα που θα βάλω και εγώ το πρώτο μου γκολ στην Ευρώπη".

Ποιοι είναι οι στόχοι του Γιώργου Γεωργιάδη; Θα ήθελε να γευτεί την εμπειρία του εξωτερικού;
"Σίγουρα είναι δελεαστικό το εξωτερικό και πιστεύω ότι είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή όπως και το δικό μου. Εμένα όμως αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ και να κάνουμε ένα παραπάνω βήμα στην Ευρώπη".

Αποτελεί στόχο η κλήση του ξανά στην Εθνική ανδρών και η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;
" Η Εθνική σίγουρα είναι ο στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή... και ποιος δεν θα ήθελε να αγωνίζεται με τα γαλανόλευκα και να αντιπροσωπεύει την Εθνική της χώρας του. Η αλήθεια είναι ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο και ελπίζω να είμαι και εγώ μέσα στους 23 που θα καλέσει ο κ. Σάντος. Πραγματικά θα είμαι πολύ χαρούμενος".

Εχουν περάσει λίγοι μήνες από την

Keywords
Τυχαία Θέματα