Για νέα έκπληξη η Δόξα

03:35 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ (17:15/ΝΟVA)

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής ο Λεβαδειακός ως γηπεδούχος θέλει να πάρει κάτι καλό από τον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη. Οι Βοιωτοί σε έναν αρκετά κρίσιμο για την συνέχεια αγώνα θα έχουν τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαδόπουλο στην αποστολή, ωστόσο πολύ δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα. Από την άλλη ο Άρης θέλει κι αυτός από την πλευρά του να πάρει ένα διπλό για να μπορέσει

να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να αποκτήσει καλή ψυχολογία μετά το άσχημο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτη, Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Τομάς, Ζησόπουλο, Αλεξίου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Κόρμπο, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρα, Μελισσά, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Πόποβιτς, Παπαδόπουλο.

ΑΡΗΣ: Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλος, Αμπουμπακάρι, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Αραβίδης, Στεργιανός, Λεάντρο, Βάντερσον, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Ουέλινγκτον, Αγγελούδης, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Κάπελ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (19:30/ΝΟVA)

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Δόξα Δράμας για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη για να αποκτήσουν κεφάλι στην βαθμολογία. Από την άλλη η Δόξα πάει στο ΟΑΚΑ με σκοπό να καταφέρει να πάρει κάτι καλό και να κάνει μια νέα έκπληξη στην διοργάνωση μετά από τις δύο ισοπαλίες που έχει πάρει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καπίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Λαγός, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κλέιτον, Βιτόλο

ΔΟΞΑ ΔΡΜΑΣ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα