Για την πρώτη νίκη με Δράμα

17:41 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Ίκαρος Καλλιθέας υποδέχεται στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Γλυφάδας τον ΚΑΟΔ, με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για ευνόητους λόγους. Συνάμα, όμως, είναι και πολύ δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος μας έχει παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό

πρόσωπο», ανέφερε ο προπονητής του Ικάρου και συμπλήρωσε. « Η εμφάνιση του με τον Πανιώνιο δεν πρέπει να μας παραπλανήσει, αντίθετα θα πρέπει να μας παραδειγματίσει η νίκη του επί του Άρη. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα βασικά στελέχη του ΚΑΟΔ και παράλληλα να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να κερδίσουμε το ματς».

Ο Άρον Μπέινς από την πλευρά του δήλωσε. «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας ξεκινώντας από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο αντίπαλος μας έχει δείξει πως είναι πολύ επικίνδυνος και μακριά από την έδρα του και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να αποφύγουμε τα λάθη».

Keywords
Τυχαία Θέματα