Γκιμπς: Στόχος πλέον η τετράδα

16:54 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γκιμπς επέστρεψε μετά από έξι εβδομάδες σε αγωνιστική δράση, μετά τη μυϊκή σύσπαση που υπέστη στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και βοήθησε τους «κανονιέρηδες» να πάρουν μία μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Μπάγερν, την πρώτη για αγγλική ομάδα, μετά από αυτή της Νόριτς το 1993.
Βέβαια η νίκη με 2-0 δεν έφερε την πρόκριση για την Άρσεναλ και έτσι οι παίκτες της ομάδας στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, με μοναδικό στόχο την είσοδο της στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ και την απόκτηση ενός εισιτηρίου

για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
«Είναι σωστό να δεχτούμε κριτική, αλλά δεν είναι σωστό να πούνε ότι δεν δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Στο χθεσινό παιχνίδι δώσαμε μία απάντηση σε όλους όσους είχαν αμφιβολία για την ποιότητα της ομάδας»,τόνισε αρχικά ο Άγγλος αμυντικός και συμπλήρωσε: «Από δω και στο εξής πρέπει να παίρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Αν γίνει αυτό, όλα θα είναι καλύτερα στην ομάδα».
Αναφορικά με το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, ο Γκιμπς δήλωσε: «Αν θέλουμε να παίξουμε και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο τη Σουόνσι και θα πρέπει να νικάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρέπει να ξεχάσουμε τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη και να επικεντρωθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα