Γλίτωσε στο τέλος η Νυρεμβέργη

18:36 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ- ΑΝΟΒΕΡΟ: 2-2
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νυρεμβέργης

Στο 2-2 έμειναν Νυρεμβέργη και Ανόβερο σε ένα καταπληκτικό ματς.

Στο 17ο λεπτό ο Αμπντελαουέ δεν βρήκε για λίγο την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή, ενώ στο 19' το σουτ του Κιγιοτάκε πέρασε μόλις άουτ. Στο 22' η προβολή του Πέκχαρτ δεν ήταν καλή, αλλά στο 41' ο Χούζτι έκανε τρομερή ενέργεια και πλάσαρε ιδανικά τον Σέφερ για το 1-0.

Η Νυρεμβέργη μπήκε δυνατά

στην επανάληψη και ισοφάρισε στο 53' με κεφαλιά του Κλόζε μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιγιοτάκε, αλλά στο 68' μετά από λάθος στο κέντρο, ο Αμπντελαουέ έδωσε για τον Για Κόναν που από κοντά έκανε το 2-1 για το Ανόβερο. Την παρτίδα για τη Νυρεμβέργη έσωσε ο Πόλτερ με γκολ στο 90'

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, τσάντλερ, Νιλσον, Κλόζε, Πινόλα, Φόιλνερ (81' Μακ), Μπάλιτς, Σίμονς, Κιγιοτάκε, Φραντζ (63' Καναζάκι), Πέκχαρτ (82' Πόλτερ)

ΑΝΟΒΕΡΟ: Τζίλερ Σακάι, Ντζουρού, Σουλτζ, Πάντερ (67' Ράους), Χόφμαν, Πίντο, Κόναν (74' Σμιέντεμπαχ), Χούσζτι, Ντιούφ (84' Σόμπιεχ), Αμπντελαουέ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ- ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: 0-1
Γήπεδο: Rhein-Neckar-Arena

Ο θάνατός σου η ζωή μου. Έτσι εκτυλίχθηκε το ματς ανάμεσα στη Χοφενχάιμ και τη Στουτγκάρδη, με τη 2η να νικά με 1-0 και να απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δύσκολα τα πράγματα για τη Χοφενχάιμ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Στουτγκάρδη, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3'. Ο Μπεκ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο αμαρκάριστος Χάρνικ με πλασέ νίκησε τον Γκόμες.

Στο 64ο λεπτό ο Χοσελού δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε κάτι σημαντικό στο ματς.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Γκόμες, Μπεκ, Αμπραχάμ, Ντελπιέρ Τζόνσον, Γουίλιαμς (55' Βάις), Πολάνσκι (81' Γκρίφο), Φόλαντ, Ουσάμι, Ντε Καμάργκο (54' Ντερντιγιόκ), Χοσελού.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Σακάι, Τάσκι, Μποκά, Ναϊντερμάιερ, Κβιστ, Γκέντνερ, Χολζχάουζερ (82' Μολινάρο), Χάρνικ (90' Ρίντιγκερ), Τραορέ (87' Οκαζάκι), Ιμπίσεβιτς.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα