Η ΑΕΚ σώζεται!

00:26 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τα 44 εκατ. ευρώ, με... φόντο τα 80 εκατ. ευρώ (μαζί με τους τόκους) κυνηγάει η ΑΕΚ από την υπόθεση Ψωμιάδη, ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 31 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς των παιδιών του Big Mac. Ένα ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο που ακόμα και αυτό να καταφέρει να εισπράξει η ΠΑΕ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, λύνει το χρόνιο οικονομικό

πρόβλημα που την ταλαιπωρεί (και δημιούργησε ο ίδιος ο Ψωμιάδης). Αν οι προσπάθειες της διοίκησης και του Χάρη Οικονομόπουλου, δεν πέσουν στο... κενό των ελληνικών Αρχών, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει πολύ δύσκολο (μόνο με σκάνδαλο μπορεί να γίνει), τότε το ερχόμενο καλοκαίρι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ξαναγίνει... μαγαζί γωνία για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τον τελευταίο ισολογισμό που δημοσιεύθηκε, το άνοιγμα της εταιρίας είναι στα 34 εκατ. ευρώ. Αν τελικά καταφέρει και πάρει πίσω, έστω και τα ποσά που μέχρι στιγμής έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ, τότε θα είναι σίγουρο ότι θα ξημερώσει μία εντελώς διαφορετική μέρα. Μία μέρα που για πολλά χρόνια δεν... ξημέρωνε, αλλά πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα