«Η άμυνα μας έδωσε την νίκη»

21:11 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΟΚ με 58-51 και πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό ικανοποίησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα που τόνισε ότι αυτή η νίκη ήρθε μέσα από την καλή άμυνα της ομάδας του.

«Κάναμε σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η καλή μας αμυντική συμπεριφορά μάς έδωσε τη νίκη. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να επιτεθεί

όπως του αρέσει. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν για να πάρουν τη νίκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, είπε: «Ο Πανιώνιος ήταν πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ ίσως έπαιξε το χειρότερο μπάσκετ. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες κακοποίησαν το άθλημα. Πολύ άγχος, κακές επιλογές. Όσες φορές πήγαμε να περάσουμε την μπάλα στη ρακέτα δεν μπορούσαμε. Τα ποσοστά μας ήταν πολύ κακά και έτσι με τέτοια νούμερα δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη. Δεν παίξαμε καθόλου καλό μπάσκετ και δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να δείξουμε κάτι το ελπιδοφόρο. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και ελπίσω να ξεπεράσουμε γρήγορα τα προβλήματά μας και να φτάσουμε στις νίκες»

Keywords
Τυχαία Θέματα